Life

Costi Ioniță, imagini de la premiile Grammy. S-a distrat alături de Sean Paul și Shaggy

Costi Ioniță (44 de ani) a fost nominalizat pentru a doua oară la premiile Grammy, de unde a postat mai multe fotografii alături de artiști de renume internațional.
04.04.2022 | 11:04
Costi Ionita imagini de la premiile Grammy Sa distrat alaturi de Sean Paul si Shaggy
Costi Ioniță, la premiile Grammy. Fotografii alături de artiștii Sean Paul și Shaggy. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artistul de muzică de petrecere, care trăiește de ani buni în Statele Unite ale Americii, a postat mai multe imagini de la evenimentul care s-a desfășurat în weekend, în Las Vegas. Vedeta s-a distrat alături de artiști importanți.

Costi Ioniță, la premiile Grammy. Fotografii alături de artiștii Sean Paul și Shaggy

Costi Ioniță a distribuit mai multe imagini și filmări de la premiile Grammy, unde a fost nominalizat pentru a doua oară. Cântărețul originar din Constanța a apărut alături de Sean Paul, Shaggy, Stephen Marley și Jesse Royal.

ADVERTISEMENT

Producătorul muzical este mândru că este cetățean român, dovadă că artiștii pentru care compune în Statele Unite ale Americii au lăsat mai multe mesaje în care rostesc numele țării noastre.

Mai exact, soliștii pentru care vedeta a compus piese, printre care se numără, Sean Paul și Jesse Royal, s-au distrat împreună cu Costi Ioniță la premiile Grammy, unde s-au bucurat că au fost nominalizați pentru „Cel mai bun album reggae”.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by COSTI (@costiofficial)

Costi Ioniță, mândru de nominalizarea la premiile Grammy

„Băieți, suntem la Grammy, fortză… Fraților, suntem în Las Vegas… am alături cei mai șmecheri artiști”, a spus Costi Ioniță într-o filmare de pe Instagram, unde le arată fanilor cum a decurs evenimentul.

Cea de-a 64-a ediţie a premiilor Grammy a fost dominată de grupul Silk Sonic, care a luat trofeul la categoria cântecul anului şi înregistrarea anului, în timp ce cântărețul Jonathan Batiste a câștigat cinci premii, printre care se numără albumul anului, We are.

ADVERTISEMENT

Cel mai bun album country a fost desemnat Starting Over, a lui Chris Sapleton. Cea mai bună interpretare rap a ajuns la piesa Family Ties, cântată de Baby Keem şi Kendrick Lamar, în timp ce categoria cel mai bun videoclip a fost câștigată de Jon Batiste, cu melodia Freedom.

De asemenea, cel mai bun album rock al anului a fost Medicine al Midnight, Foo Fighters. Cea mai bună interpretare metal i-a revenit lui The Alien pentru Dream Theater. În plus, cea mai bună interpretare pop individuală a ajuns la Olivia Rodrigo pentru Drivers License.

ADVERTISEMENT

Cel mai bun album pop vocal: Sour, Olivia Rodrigo. Cea mai bună interpretare pop în gruo sau duo: Kiss Me More, Doja Cat ft. SZA, iar cel mai bun album R&B a fost Heaux Tales, a lui Jazmine Sullivan.

Costi Ioniță, la premiile Grammy
Costi Ioniță, la premiile Grammy. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT