Sport

Costin Curelea jubilează după România U20 – Anglia U20: „Ne așteptam să se întâmple asta”

Costin Curelea jubilează după victoria României U20 împotriva Angliei U20, scor 2-0, spunând că se aștepta la un rezultat pozitiv.
12.10.2023 | 20:32
Costin Curelea jubileaza dupa Romania U20  Anglia U20 Ne asteptam sa se intample asta
Costin Curelea jubilează după România U20 - Anglia U20. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Selecționerul „tricolorilor mici” este convins că forța grupului și spiritul de sacrificiul al elevilor săi au făcut ca România U20 să obțină o victorie importantă împotriva englezilor, chiar dacă a fost vorba doar despre un meci amical, în „Elite League”.

Costin Curelea jubilează după România U20 – Anglia U20

Costin Curelea jubilează după victoria României U20 împotriva Angliei U20, lăudându-și jucătorii pentru efortul depus și pentru că au dat dovadă de un spirit de luptă, exact cum își dorește el:

ADVERTISEMENT

„Ne așteptam să se întâmple asta, jucătorii au dat dovadă de caracter și de forță și au reușit să câștige acest meci. Obiectivul principal e să descoperim jucători, care să ajungă la U21 sau la naționala mare.

Eu încerc să le insuflu jucătorilor spiritul de luptă și de a se bate cu oricine. Și-au demonstrat că se poate, mergem la meciul cu Norvegia, unde nu va fi ușor, se joacă și pe sintetic acolo, iar echipa lor e una bună”.

ADVERTISEMENT

„Noi trebuie să fim conștienți de felul în care suntem!”

Costin Curelea a continuat și este de părere că România U20 nu este încă tipul de echipă care să poată să domine alte naționale, însă grupul poate compensa prin abordarea confruntărilor și printr-un efort mare.

„Diferența de abordare și faptul că noi nu suntem acum echipa care să domine pe cineva, noi trebuie să fim conștienți cum suntem, asta este situația momentan a fotbalului nostru.

ADVERTISEMENT

Dar prin spirit de sacrificiu poți obține rezultate bune, cum s-a întâmplat și astăzi. Acum ne gândim la meciul cu Norvegia, care va fi dificil.

Ne vom bucura în seara asta, apoi ne gândim la meciul cu Norvegia, care va fi la fel de dificil, dacă nu mai dificil. Va fi pe sintetic”, a mai spus Costin Curelea, la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Ambele goluri ale „tricolorilor mici” au fost marcate în prima repriză, prin Cristian Mihai, în minutul 5, și prin Atanas Trică, în minutul 16, din penalty. Și Anglia a avut un penalty în prima repriză, însă nu au reușit să-l învingă pe Robert Popa.

ADVERTISEMENT
3,40 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru pronosticul „2 solist” la meciul Norvegia U20 – România U20