Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 14 martie 2020. Două ponturi din Turcia ne aduc un super profit

14.03.2020 | 01:00
Cota 2 la pariuri din 14 martie 2020 Doua ponturi din Turcia ne aduc un super profit
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 14 martie 2020. Două ponturi din Turcia ne aduc un super profit. Mizăm pe Alanyaspor – Gaziantep și pe Konyaspor – Fenerbahce.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Cota 2 la pariuri din 14 martie 2020. Alanyaspor – Gaziantep

Turcia este o altă țară care nu a suspendat campionatul, cel puțin până la ora redactării acestui articol, astfel încât vom miza pe două meciuri al etapei ce se dispută astăzi. Primul meci este cel dintre Alanyaspor și Gaziantep.

ADVERTISEMENT

Gazdele se află pe locul șase, cu 40 de puncte după 25 de etape, și se luptă pentru a ocupa unul de cupă europeană. În acest moment diferența până la poziția a patra este de nouă puncte. Alanyaspor are de recuperat o distanță mare și nu mai are voie să se împiedice cu echipe mai slab cotate decât ea.

De partea cealaltă, echipa lui Marius Șumudică este pe locul nouă, departe atât de zona retrogradării, cât și de cea a Europa League. Nu se simte deloc bine în deplasare, unde în ultimele cinci meciuri a pierdut de trei ori, a remizat o dată și s-a impus într-o altă partidă.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm să nu o facă nici de această dată, cota pentru 1 solist este 1,58.

Cota 2 la pariuri din 14 martie 2020. Konyaspor – Fenerbahce

Al doilea meci pe care l-am ales este cel dintre Konyaspor și Fenerbahce. Gazdele se află în lupta pentru evitarea retrogradării și ocupă în acest moment locul 16, cu 23 de puncte, la două distanță de primul ce se salvează.

De partea cealaltă, Fener se află pe locul șapte, la nouă puncte de zona de Europa League și pare că are un sezon deja compromis. Tot ce îi mai rămâne de făcut este să spere că va câștiga cât mai multe meciuri și adversarele directe pentru cupele europene se vor împiedica din ce în ce mai mult. Altfel nu mai are nicio șansă să evolueze sezonul viitor și în afara Turciei.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ne așteptăm la o partidă în care să se marcheze peste 1,5 goluri, cota pentru un astfel de pronostic este 1,36.

Tags: