Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 21 februarie 2020. Ligue 1 ne aduce profit! Ne dublăm banii cu duelurile Nice – Brest și Metz – Lyon

21.02.2020 | 13:08
Cota 2 la pariuri din 21 februarie 2020 Ligue 1 ne aduce profit Ne dublam banii cu duelurile Nice  Brest si Metz  Lyon
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 21 februarie 2020. Ligue 1 ne aduce profit! Ne dublăm banii cu duelurile Nice – Brest și Metz – Lyon.

VEZI AICI COTA 2

Cota 2 la pariuri din 21 februarie 2020. Nice – Brest

Etapa cu numărul 26 debutează cu duelul dintre Nice și Brest. Gazdele nu au emoții în privința retrogradării, se află pe locul nouă în clasament, cu 36 de puncte după 25 de runde, la egalitate cu Reims, ocupanta poziției a opta.

ADVERTISEMENT

Distața față de ultimul loc de Europa League este de doar patru puncte, pe care se află în acest moment Lille, ceea ce face ca Nice să își dorească foarte mult să câștige toate cele trei puncte.

De partea celalaltă, oaspeții se află patru poziții mai jos, pe locul 13, la o distanță liniștitoare de locurile din zona roșie. Vin pe Allianz Riviera după o victorie spectaculoasă în ultima etapă, când s-au impus 3-2 pe teren propriu cu St. Etienne.

ADVERTISEMENT

Pentru că duelul se anunță extrem de echilibrat și pentru că cele două echipe nu excelează la capitolul goluri marcate, mizăm pe 1-3 goluri, la o cotă de 1,55.

Cota 2 la pariuri din 21 februarie 2020. Metz – Lyon

Metz – Lyon este al doilea meci al zilei din Ligue 1, duel cu mize diferinte pentru cele două echipe. Gazdele simt presiunea retrogradării cu toate că în ultimele cinci etape au reușit să se impună de două ori și să obțină două remize.

ADVERTISEMENT

Se află pe locul 15, cu 28 de puncte, la doar două de poziția de baraj pentru menținerea în prima ligă, ocupată de Dijon. Au nevoie de cel puțin un egal pentru menține această distanță fragilă.

De partea cealaltă, oaspeții nu se află într-un moment delicat după ce reușiseră o serie excelentă de șapte partide fără îngrângere, în toate comeptițiile. Au câștigat una singură în ultimele cinci etape. Rezultatele dezămăgitoare o plasează pe Lyon abia pe locul 11, cu șanse însă la ocuparea unui loc de cupă europeană. Distanța față de ultima poziție de Europa League este de șase puncte.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTA 2

Ca acest lucru să se întâmple trebuie că Lyon să înceapă să lege mai multe victorii. Așadar, ne așteptăm să vedem un meci deschis, în care niciuna din formații să nu joace la egal, motiv pentru care mizăm pe 2-5 goluri, la o cotă de 1,44.

ADVERTISEMENT