Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 28 decembrie 2019. Ne dublăm banii pe două meciuri din Premier League

28.12.2019 | 11:38
Cota 2 la pariuri din 28 decembrie 2019 Ne dublam banii pe doua meciuri din Premier League
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri 28 decembrie 2019 este compusă din două meciuri din Premier League, ambele pronosticuri sunt pe goluri marcate. Ne dublăm banii pe West Ham  – Leicester şi pe Burnely Manchester United.

VEZI AICI COTA 2

Cota 2 la pariuri din 28 decembrie 2019. West Ham – Leicester

Primul meci care compune cota 2 din 28 decembrie 2019 este cel dintre West Ham şi  Leicester. Gazdele trec printr-o situaţie ce pare fără ieşire şi care duce direct în eşalonul secund. În ultima rundă, West Ham a suferit o nouă înfrângere, cu Crystal Palace. Deşi au condus cu 1-0, au pierdut partida cu 1-2 după ce Jordan Ayew oferit un assist şi a marcat un gol.

ADVERTISEMENT

În acest moment, gazdele se află pe locul 17, cu 19 puncte în 19 etape disputate, cu unul peste Aston Villa, ocupanta primei poziţii de sub linia roşie şi la şase peste Watford, care ocupă penultima poziţie în clasament.

De partea cealaltă, Leicester a reuşit în ultimele două meciuri să îşi spulbere visul de a câştiga un nou titlu. A pierdut cu Manchester City, 1-3 în deplasare, şi apoi, în runda precedentă, de Boxing Day, cu Liverpool, scor 0-4. Mai are de apărat doar locul secund şi cu siguranţă va face tot ce e posibil să termine la final pe această poziţie.

ADVERTISEMENT

Mizăm cu încredere pe peste 2,5 goluri, la o cotă de 1,63.

Cota 2 la pariuri din 28 decembrie 2019. Burnley – Manchester United

Al doilea meci care compune cota 2 la pariuri din 28 decembrie 2019 este cel dintre Burnley şi Manchester United. Gazdele ocupă poziţia a 12-a după cele 19 etape jucate, cu 24 de puncte, la patru distanţă de adversarii pe care îi întâlnesc în această seară.

În runda precedentă, Burnley a suferit o nouă înfrângere cu Everton, în deplasare, scor 0-1. Aceasta a fost a treia în ultimele cinci meciuri disputate în Premier League.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Manchester United se află pe locul opt, cu 28 de puncte, la două distanţă de Woves, echipă ce ocupă ultimul loc de Europa League.

Spre deosebire de gazde, oaspeţii au reuşit o victorie extrem de importantă în ultima etapă, 4-1 cu Newcastle, şi cu siguranţă îşi doresc un nou succes. Mai ales că îşi doresc ca la finalul sezonului să joace în cupele europene.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTA 2

Pronosticul nostru pentru acest duel este peste 1,5 goluri, la o cotă de 1,33.