Life

Cove, mesaj tăios pentru influencerii din România: ”Vom vedea ce vor aduce anii ce vor veni”

Cove a vorbit recent despre meseria pe care din ce în ce mai mulți tineri și-o doresc și anume cea de ”influencer”. Actorul se teme de un scenariu sumbru în viitor.
20.02.2023 | 15:26
Cove mesaj taios pentru influencerii din Romania Vom vedea ce vor aduce anii ce vor veni
Ce spune Gabriel Coveșanu despre meseria de ”influencer”. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Din ce în ce mai multe persoane au în plan să devină influenceri, iar Gabriel Coveșanu se declară dezamăgi de modul în care au evoluat dorințele tinerilor din ziua de astăzi, având în vedere că nimeni nu se mai orientează spre alte meserii și speră la lucruri mult mai ușoare.

Ce spune Cove despre meseria de ”influencer ”

Menționăm faptul că Gabriel Coveșanu este manager al teatrului „Ion Creangă”, din București. De asemenea, el este și actor, dar și un prezentator tv extrem de apreciat și a reușit să își construiască o carieră solidă în ultimele decenii. Își împarte viața profesională de cea personală și are grijă să petreacă timp și cu cei dragi.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa însă, în ciuda faptului că este un om destul de ocupat, Cove observă și ceea ce se întâmplă în jurul lui. Actorul a realizat că în ultimii ani cei mai mulți tineri preferă să se orienteze către activitatea în mediul online și nimeni nu mai știe ce însemnă, de fapt, ”muncă adevărată”.

Într-un interviu acordat recent, Cove a dezvăluit că nu susține deloc noul trend de ”influencer”. Totodată, el a făcut o comparație cu ceea ce se întâmplă în prezent și cu ceea ce se întâmpla în urmă cu mai bine de 30 de ani, mai exact în perioada comunismului, când lumea chiar își dorea să muncească.

ADVERTISEMENT

Acum însă, spune actorul, din ce în ce mai multe persoane preferă să caute soluții astfel încât să nu mai fie nevoite să muncească, în timp ce persoanele care au un loc de muncă și depun eforturi suplimentare pentru a avea un venit consistent ajung să fie considerate ”fraiere”.

Mesajul dur transmis de Gabriel Coveșanu

”Ceea ce mi se pare mie neplăcut cumva sau ce mi se pare greșit dacă vrei, nu numai la showbiz, ci la tot ce înseamnă viața oamenilor pe planetă și, în special, a noastră, a românilor, este că noi, românii cel puțin, am sărit dintr-o extremă în cealaltă”, a mărturisit Cove, într-un interviu acordat pentru unica.ro.

ADVERTISEMENT

Actorul susține că efectele job-ului de ”influencer” se vor vedea în anii următori, având în vedere faptul că unele persoane nu știu să facă altceva decât să filmeze și nicidecum vreo altă treabă casnică, lucru care în opinia lui Gabriel Coveșanu este unul cât se poate de dezamăgitor.

”Văd că sunt tot felul de influenceri, sunt tot felul de d-astea… E foarte bine, dar va veni o zi când ai nevoie de cineva care să-ți schimbe o țeavă, un furtun, unul care să-ți dea cauciucul jos de pe mașină. Tu, influencerule, care te filmezi tu, pe tine, așa, vezi că tu nu știi să dai cauciucul jos! Vom vedea ce vor aduce anii ce vor veni, o să lucreze roboții în locul nostru și noi o să stăm pe TikTok!”, a mai completat acesta, pentru unica.ro.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că meseria de ”influencer” este la momentul actual una dintre cele mai râvnite. Nu puțini sunt cei care ajung să câștige sume consistente de bani din rețelele de socializare, postând fie filmulețe, fie ținându-și la curent urmăritorii cu ceea ce se întâmplă în viața lor. 

Inclusiv vedete celebre din România, precum Adelina Pestrițu au renunțat la televiziune și au preferat să se concentreze pe crearea de conținut online pe rețelele de socializare, iar tarifele percepute pentru diferite campanii nu sunt deloc unele mici.

ADVERTISEMENT