News

Crimă bizară în Caraş – Severin. Un bărbat și-a înjunghiat prietenul din gelozie

O crimă fără precedent a avut loc în județul Caraș - Severin. Un bărbat a ajuns să fie înjunghiat mortal chiar de către prietenul său.
10.12.2022 | 16:04
Crima bizara in Caras  Severin Un barbat sia injunghiat prietenul din gelozie
Un bărbat și-a ucis prietenul din cauza geloziei, în județul Caraș - Severin. Sursă foto: Hepta / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O crimă fără precedent a șocat România. Totul s-a întâmplat în județul Caraș Severin, chiar la finalul săptămânii.

Crimă fără precedent în județul Caraș – Severin

Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș – Severin anunță că pe raza localității Sub Marginea din județ a avut loc o crimă cât se poate de bizară.

ADVERTISEMENT

Protagoniștii incidentului au fost doi bărbați, care se pare că ar fi fost și buni prieteni. Totul ar fi pornit de la gelozie, spun sursele citate, care precizează că alcoolul ar fi fost și el de vină, la fel cum s-a mai întâmplat și în alte cazuri.

Un bărbat a ajuns să fie înjunghiat mortal, chiar în zona inimii, fără ca medicii să mai poată să facă ceva în cazul său.

ADVERTISEMENT

Sursa citată precizează că tragedia a avut loc în cursul serii de joi, 9 decembrie, iar arma folosită ar fi fost un cuțit.

Se pare că victima ar fi reușit să se deplaseze mai apoi în exteriorul imobilului unde se afla, fiind găsită fără suflare afară.

ADVERTISEMENT

Având în vedere cele întâmplate, procurorii anunță că au început urmărirea penală în cazul agresorului, care este acuzat de infracțiune de omor.

“În data de 09.12.2022, în jurul orei 23,30 pe raza localităţii Sub Marginea din judeţul Caraş-Severin, între S.S.M. şi V.N. s-a iscat un scandal pe fondul geloziei şi consumului de alcool, numitul V.N. procedând la luarea unui cuţit şi înjunghierea persoanei vătămate S.S.M în zona inimii, ulterior victima deplasându-se în exteriorul imobilului, loc în care a fost identificat decedat de către numitul H.V.“, precizează comunicatul de presă.

ADVERTISEMENT

Criminalul a fost reținut pentru 24 de ore

Referitor la autorul crimei, Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș – Severin precizează că agresorul a fost reținut pentru 24 de ore.

Mai departe, acesta urmează să ajungă în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Amintim că în luna noiembrie, o altă crimă a îngrozit România. Un bărbat din județul Prahova a ajuns să fie ucis de propriul nepot. Mai apoi, agresorul a ajuns să ascundă trupul victimei într-o debara.

La fel ca și în cazul crimei de la Caraș – Severin, și cea menționată anterior ar fi pornit tot după ce ambii bărbați au consumat alcool.

ADVERTISEMENT
Tags: