Sport

Crăciunescu dă de pământ cu Șut: „Niciodată penalty! Trebuia galben pentru simulare”

Ion Crăciunescu dă de pământ cu Adrian Șut după ce mijlocașul FCSB-ului a scos un penalty în meciul cu Farul Constanța, scor 1-0.
18.09.2023 | 21:40
Craciunescu da de pamant cu Sut Niciodata penalty Trebuia galben pentru simulare
Ion Crăciunescu dă de pământ cu Adrian Șut. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul arbitru este de părere că Sebastian Colțescu a luat o decizie eronată, explicând și motivul pentru care nu a intervenit VAR-ul, spunând că Adrian Șut trebuia să primească un cartonaș galben pentru simulare.

Ion Crăciunescu dă de pământ cu Adrian Șut

Ion Crăciunescu dă de pământ cu Adrian Șut, despre care a spus că a simulat la faza penalty-ului obținut în duelul dintre FCSB și Farul, iar fostul arbitru a mai spus că fotbalistul a căzut, pentru că a vrut să cadă, nu din contactul cu Tudor Băluță.

ADVERTISEMENT

„VAR-ul nu a intervenit pentru că a zis că arbitrul a avut o vizibilitate bună a fazei. Un lucru e cert, după mine, nu a fost lovitură de la 11 metri. Are loc un contact ușor, iar contactul nu îi determină căderea jucătorului.

Picioarele îi rămân în față, după își aduce aminte și cade în careu. Îl atinge, dar nu e penalty. Trebuia să primească galben pentru simulare.

ADVERTISEMENT

Nu avea niciun motiv să cadă, faultul respectiv nu are niciun efect asupra adversarului, nu cade din cauza faultului, cade pentru că așa vrea el. La fotbal mai există contact”, a mai spus Ion Crăciunescu, la TV DigiSport.

„Nu eu am decis meciul!”

Adrian Șut a vorbit imediat după victoria cu Farul, iar fotbalistul FCSB-ului a comentat și penalty-ul pe care l-a obținut, în urma căruia Darius Olaru a înscris unicul gol al partidei: „Am vrut să dau o pasă cu călcâiul, m-a lovit, cred că s-a şi auzit.

ADVERTISEMENT

Nu cred că am decis eu meciul, ci Olaru, care a înscris din penalty. Era o presiune uriaşă. Nu ştiu să vă zic exact, poz să vă să spun că a fost contact”.

„M-a lovit, s-a şi auzit! Nu sunt arbitru, probabil s-a verificat şi la VAR. Nu pot să zic decât că mă bucur că sunt apreciat pentru randamentul pe care îl dau pe teren.

ADVERTISEMENT

E important să fii lăudat, dar e important să rămân cu picioarele pe pământ. Ştiu cât de mult muncesc”, a mai spus Adrian Șut la finalul confruntării de la Ovidiu.


  • 3,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „sub 1,5 goluri” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT