Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Craiova a ratat marele tun, Darius Olaru. „Era foame mare acolo!” Exclusiv

Darius Olaru putea juca la Universitatea Craiova! Dezvăluirea a fost făcută în exclusivitate la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici.
30.09.2023 | 18:14
Craiova a ratat marele tun Darius Olaru Era foame mare acolo Exclusiv
Craiova a ratat marele tun, Darius Olaru. „Era foame mare acolo!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cariera lui Darius Olaru putea lua o cu totul și cu totul altă întorsătură. În cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Sorin Cârțu a dezvăluit că mijlocașul lui FCSB ar fi trebuit să ajungă la Universitatea Craiova.

Darius Olaru, la Universitatea Craiova? Cum s-a ratat super transferul

Darius Olaru (25 de ani) este în prezent căpitanul FCSB-ului, echipă care l-a transferat în ianuarie 2020, de la Gaz Metan, în schimbul sumei de 600.000 de euro. Fotbalistul născut și crescut la Mediaș putea ajunge însă la una dintre rivalele roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

„Vă luați toți după mine cu Olaru. V-am zis că e preferatul meu de acum 10-12 emisiuni. Îmi place! E un preferat al meu. Nu știu dacă e cel mai bun, mie îmi place maxim.

Și stau și mă gândesc că Olaru era la Gaz Metan Mediaș și d-asta se mai supără lumea pe mine, dar eu am dreptate. Influența care a fost asupra lui Mihai Rotaru nu a fost de bun augur. L-au influențat în multe atitudini și decizii negative.

ADVERTISEMENT

În acel moment, Universitatea Craiova putea să ia orice jucător de la Gaz Metan Mediaș, la ce foame era acolo și lipsă de bani. Și tu nu îl alegi p-ăla.

Puteai să iei orice! Era foame! Eu nu eram la echipă atunci, dar pe influența negativă pe care o avea Ivan s-a ales Ivanov, Bic, Fortes. U Craiova a luat 3 jucători de la Gaz Metan! Care era problema? Olaru era un copil, cum să nu vezi calitatea lui.

ADVERTISEMENT

(n.r. – cine l-a influențat negativ pe Rotaru?) Specialiștii lui, pe care îi are pe lângă el. (n.r. – Olaru putea fi jucătorul Craiovei?) Absolut! Cum Olaru a plecat la FCSB, putea să vină la Craiova. S-au luat Ivanov și Bic înaintea lui Olaru la FCSB.

Aici au fost luate decizii greșite pe influențe. Că ce calitate are X sau Y și uite așa echipa s-a încărcat cu jucători care ulterior au fost dați fără avantaje”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Tavi Popescu, ratat și el de olteni

O altă vedetă de la FCSB care putea fi acum la Universitatea Craiova este Octavian Popescu. În 2019, Tavi a fost împrumutat de olteni de la Regal București, clubul la care a crescut. În 2020, el a refuzat propunerea oltenilor de a rămâne în Bănie și a ajuns la vicecampioana României.

„Și eu am spus, vorbeam cu Mihai, nu știu care e politica clubului de transferuri, dar ăsta (n.r. – Tavi Popescu) eu zic că e fotbalist și poate să ajungă fotbalist foarte bun. Era situația de 80.000 de euro care trebuiau plătiți”, a adăugat fostul președinte al Universității Craiova

FANATIK SUPERLIGA vine cu o nouă ediție incendiară în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, LIVE, doar pe www.fanatik.ro. În premieră, emisiunea se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cum L-A RATAT U Craiova pe Darius Olaru | DEZVALUIRI despre TRANSFERUL RATAT

ADVERTISEMENT