Life

CRBL, anunț surprinzător după 15 ani de căsnicie cu Elena: „Tensiuni”

CRBL a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre cei 15 ani de căsnicie cu soția sa, Elena, cu care are o fată minunată pe nume Alessia.
26.07.2023 | 12:35
CRBL anunt surprinzator dupa 15 ani de casnicie cu Elena Tensiuni
CRBL și Elena Vascu, căsătoriți de 15 ani. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

CRBL a vorbit despre cum este el în intimitate, acasă la el, în preajma soției sale. Artistul a recunoscut că poate fi considerat greu de suportat, asta din cauza fixațiilor pe care le are. Este maniac atunci când vine vorba despre ordine.

CRBL, dezvăluiri despre căsnicia de 15 ani cu soția sa, Elena. De la ce se ceartă cei doi

De asemenea, fostul membru al trupei SIMPLU a mărturisit că ține foarte mult la părerile sale, când e implicat într-o dezbatere, dar, în același timp, acceptă și să fie certat dacă persoana care vine cu reproșuri are și argumentele necesare.

ADVERTISEMENT

CRBL a zis că soția sa, Elena, îl ceartă, de altfel, din orice. Cele mai multe discuții aprinse apar de la comentariile pe care cei doi le fac analizând subiectele fierbinți ale actualității.

Invitat în podcastul lui Jorge, CRBL a vorbit puțin și despre experiența transformatoare prin care a trecut la Survivor, show care l-a făcut să plângă. De asemenea, cântărețul a zis că el nu crede în depresie și că dacă există cineva care cade în lacul tristeții, el se oferă să îi întindă o mână de ajutor, să îl ridice cu energia sa pozitivă.

ADVERTISEMENT

„Ne batem în argumente, ajungem la tensiuni”

„Cum să nu mă certe? Asta îmi place. Dacă nici ea nu mă ceartă, cine să mă certe? (n. red.: se referă la soție) Dacă are argumente, poate să vină cearta de la oricine. Mă ceartă din orice.

Noi avem discuții începând de la discuțiile de știri, de energii, de Covid, de război, sunt chestii reciproce. Ne batem în argumente, ajungem la tensiuni. Avem situația asta care se duce în situații foarte aprinse.

ADVERTISEMENT

La noi se cântă pe două voci, clar. Vezi că moldoveanca are glas, are brand. Ea e șefa la noi în casă. Ea poartă numele de scenă șefa. Eu așa o strig. Ea e șefa la bani.

Eu îi cer ei bani. Ea e administratorul la tot ce înseamnă treaba asta. Eu sunt pe ordine și ea e pe curățenie. Elena e perfecționista care dacă se apucă să facă în casă e impecabil, mai ceva ca în reclame”, a declarat CRBL despre căsnicia sa cu Elena, în podcastul lui Jorge.

ADVERTISEMENT

Despre cât de maniac e când vine vorba de ordinea obiectelor din casă, acesta a dat un exemplu. În subsolul său, unde e o altă lume a lui CRBL, artistul știe fiecare lucru unde e pus, în ce cutie, în ce colț, în ce pungă.

Cântărețul se descrie drept fixist: „Recunosc, e o boală”

„Dacă vii la mine în subsolul casei, acolo îți zic unde e un obiect sau altul, îți zic direct. Știu unde sunt puse toate, că sunt puse de mine. Sunt fixist, recunosc, e o boală”, a adăugat CRBL.

Rapperul a vorbit puțin și despre experiența de la Survivor România. În cadrul show-ului de la PRO TV, fiica sa, Alessia, l-a văzut pentru prima oară plângând.

„Survivor m-a făcut să plâng. Pentru mine, plânsul e ceva normal. Nu e ceva, wow, bărbații nu plâng. Poate să fie un film bun și să fie o lacrimă. 

Alessia m-a văzut prima oară plângând la Survivor. Aș fi vrut ca Elena să fie atentă, să filmeze momentul ăla. A fost un moment, a fost primul și singurul joc de comunicare pe care l-am câștigat”, a explicat CRBL.

„Eu nu cred în depresie”

Eduard Andreianu (pe numele din buletin) a abordat și subiectul depresiei, întrebat direct de Jorge dacă s-a lovit vreodată de boala secolului.

„Eu nu cred în depresie, deloc. Oamenii care intră în depresie sunt oameni foarte slabi. Eu sunt mai dus așa, un pic. Pe mine nu mă doare capul. Eu nu suport cum să zici mă doare capul. Eu nu am luat pastile în viața mea.

Să nu se înțeleagă greșit, cred în asta, și medicamentele sunt făcute de niște băieți. Forma asta cu depresia nu prea are în fața mea… Hai să nu fim în depresie, hai să mergem mai departe. Eu nu înțeleg foarte clar, o văd pe la unii, pe la alții, dar nu o înțeleg în cazul meu. Cum ar fi o dată să îl vezi pe CRBL în depresie? 

Ba da, sunt empatic, dar cu un om căruia chiar îi e rău, îi e greu, acolo imediat ajut, sar. Dar când aud din astea: nu pot să vin azi, sunt în depresie. Băi, scoală-te din pat și vino încoace, îți dau din energia mea. Sunt și eu nebun. Poate nu o să fiu înțeles de toată lumea”, a spus CRBL.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT