Life

CRBL, dezvăluiri cu totul neașteptate despre Smiley! Cântărețul a vorbit și despre finala Te cunosc de undeva

CRBL a făcut câteva dezvăluiri despre Smiley, cel cu care a cântat în trupa SIMPLU, dar și ce se va întâmpla în finala Te cunosc de undeva.
24.06.2023 | 15:45
CRBL dezvaluiri cu totul neasteptate despre Smiley Cantaretul a vorbit si despre finala Te cunosc de undeva
CRBL, dezvăluiri despre Smiley și Te cunosc de undeva. Foto: YouTube/ Instagram
ADVERTISEMENT

CRBL a vorbit despre relația pe care o are acum cu Smiley, dar și despre Te cunosc de undeva, show în care a ajuns în finală (24 iunie 2023, de la 20:00) alături de Radu Țibulcă.

CRBL, despre Smiley și Te cunosc de undeva

Concurentul care a trecut prin transformări uluitoare în spectacolul de la Antena 1 a ajuns în marea finală alături de alte trei echipe.

ADVERTISEMENT

Din tabloul ultimului episod al show-ului mai fac parte Juno & Nicole Cherry, Wrs și Emilian (câștigătorii) și Adda și Radu Bucălae.

Invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, CRBL a spus în ce relație mai e acum cu Smiley. „N-am ajuns la performanța lui Cornel Palade sau Țociu, ei nu mai apucă să spună bancurile între ei… De câte ori mă văd cu Smiley… Noi am rămas cei mai vizibili pentru că ne-am dorit treaba asta. Eu simt că trăiesc când sunt pe scenă (…)”, a dezvăluit CRBL despre relația cu Smiley.

ADVERTISEMENT

„Strângeam bani să ne luăm un fast-food”

Acesta și-a amintit că atunci când s-a mutat cu Smiley în București, strângeau bani ca să aibă cu ce să iasă în oraș în lumea din București. „Era scump tot. Colegii noștri se bucurau de viața de artist, vedetă, Piticu avea mașină, avea BMW. Celălalt, Francezul, era înnebunit după fashion.

A dat 12 milioane pe ghete, eu și Smiley eram traumatizați de fapta aia… Noi trebuia să ne ținem de bani. Noi strângeam bani să ne luăm de la fast-food”, a adăugat CRBL despre perioada în care era super-apropiat de Smiley.

ADVERTISEMENT

Acesta a zis că atunci când are ocazia să stea de vorbă cu Smiley, îi mulțumește de fiecare dată pentru perioadele prin care au trecut, pentru toate lecțiile de viață învățate, începând de la drămuirea banilor.

CRBL, în finala Te cunosc de undeva cu Radu Țibulcă

Cât despre Te cunosc de undeva, coechipierul lui Radu Țibulcă a vrut să facă anumite precizări, înainte de finală. „A fost un sezon 19 emblematic”, a spus CRBL.

ADVERTISEMENT

Nu a vrut să facă prea multe dezvăluiri despre ce vom vedea în finală, însă Radu Țibulcă a ținut să spună câteva lucruri despre ce a însemnat acest proiect pentru el și CRBL. A zis, printre altele, că nu știe cum au trecut 4 luni de când au început filmările.

„Dacă mi-ar fi spus cineva înainte că vom avea de dus în spate un sezon, ținând cont că tu nu ai cântat în viața ta… Cine se aseamănă, se adună, asta e concluzia mea”, a adăugat CRBL.

 

 

ADVERTISEMENT