Life

CRBL, vedeta Te Cunosc de Undeva, aruncă bomba despre Survivor! L-a făcut praf și pe Remus: ”Nu merită”

CRBL este unul dintre concurenții de la Te Cunosc de Undeva, dar, printre repetiții, își face timp să se uite la Survivor România.
05.04.2023 | 17:00
CRBL vedeta Te Cunosc de Undeva arunca bomba despre Survivor La facut praf si pe Remus Nu merita
CRBL vorbește despre scandalurile de la Survivor România / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

CRBL a fost unul dintre Faimoșii care au făcut senzație la Survivor România. Eliminat din motive medicale, CRBL, deși implicat acum în show-ul Te Cunosc de Undeva, își face timp să urmărească emisiunea filmată în Dominicană.

CRBL, dezamăgit de caracterele de la Survivor România

CRBL recunoaște că acest sezon de Survivor România l-a surprins. Și nu neapărat la modul plăcut, artistul de la Te Cunosc de Undeva dezvăluind că e dezamăgit de unele caractere din show-ul de supraviețuire. În exclusivitate pentru FANATIK, CRBL a vorbit despre ce vede el că se petrece în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

”E interesant. Sunt două aspecte, zic eu, foarte interesante. Le-au dat mai multă mâncare decât în sezonul nostru și au avut saci de dormit. Sunt lucruri importante și fac mare diferență psihică. Mă uit la tot ce înseamnă Survivor pentru că îmi plac jocurile”, ne-a spus CRBL.

Când vine vorba de concurenți însă, CRBL este categoric. ”Mi-a plăcut foarte mult de DOC, dar mă bucură că a ieșit. Nu mai putea. Nici nu mai avea cu cine… Bine că a ieșit”, ne-a spus cântărețul care acum e la Te Cunosc de Undeva.

ADVERTISEMENT

CRBL nu îl vrea pe Remus Boroiu în finala Survivor

După ce DOC a fost eliminat, spune CRBL, savoarea show-ului de supraviețuire a scăzut. ”Ca să fiu sincer, nu mai empatizez cu vreun concurent. Dacă ar fi să trimit un vot mi-ar fi foarte greu. Sunt atât de dezbinați, de nu îmi pot da seama.

Nu am pentru cine să votez… Nu e niciun caracter destul de echilibrat. Nici DOC nu era foarte echilibrat… Oricum nu îl vedeam în finală. La cum a început, avea șanse. Dar la cum s-a transformat din cauza condițiilor nu l-am mai văzut în finală”, spune CRBL pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, recunoaște CRBL, nu îl are deloc la inimă pe Remus Boroiu. Chiar dacă îi recunoaște performanțele sportive, Faimosului, consideră cântărețul, îi lipsesc alte calități pentru a ajunge în finala Survivor România.

”Nu vreau să îl văd pe Remus în finală pentru că nu merită. Are veleități sportive și a înțeles joaca și e ok, dar caracterul lui nu ar merita să fie în finală. Îmi place foarte mult de Dan, de Dan Ursa, în schimb. Și la fete… e echilibrat.

ADVERTISEMENT

Îmi place foarte mult de Carmen Grebenișan, dar și de Bianca. E adevărat, le cunosc pe amândouă, mai mult pe Bianca, ca dansatoare. Îmi place cum merg fetele acolo, cu bune, cu rele”, ne-a mai spus CRBL.

Scandal la Survivor România! Carmen Grebenișan și Remus Boroiu, nominalizați pentru eliminare

Survivor România, ajuns în etapa întrecerilor individuale, provoacă pasiuni din ce în ce mai mari. Ionuț Iftimoaie a fost cel care și-a trădat foștii colegi și a votat-o, penru eliminare, pe Carmen Grebenișan. Surpriza a fost însă că Dan Ursa, cel care a câștigat imunitatea, a decis să voteze tot un Faimos, pe Remus Boroiu.

Spunem surpriză pentru că, de-a lungul ultimelor săptămâni, între Dan Ursa și Alin Chirilă, colegul lui din echipa Războinicilor, au fost tot felul de discuții. Dar, pentru a asigura supremația ”albaștrilor”, Dan Ursa a preferat să uite de orgoliu și să nominalizeze un Faimos.

Un Faimos care este prieten cu Alin Chirilă… Și, într-un fel, așa cum și-ar fi dorit și CRBL, cel care susține că Remus Boroiu nu își are locul la Survivor, mai ales în finală, cu șansă la trofeu.

ADVERTISEMENT