Life

Creatură bizară descoperită pe o plajă. Seamănă cu un monstru dintr-un serial Netflix: “A fost un şoc masiv”

O creatură bizară a fost găsită pe o plajă. Cei care au văzut-o au rămas foarte șocați și au asemănat-o cu un monstru dintr-un serial de pe platforma Netflix.
24.06.2022 | 23:09
Creatura bizara descoperita pe o plaja Seamana cu un monstru dintrun serial Netflix A fost un soc masiv
Creatura bizară are opt brațe cu scoici la capăt. Sursa foto: Daily Star
ADVERTISEMENT

O creatură bizară a fost găsită pe o plajă din Țara Galilor. Oamenii de știință au asociat-o cu un monstru de pe Netflix, numit Demogorgon.

Creatură cu opt brațe, descoperită pe o plajă din Țara Galilor

Viețuitoarea subacvatică are opt brațe, la capăt cu scoici, și a fost descoperită, mai exact, pe plaja Bennar lângă Dyffryn Ardudwy din Gwyneed. Persoana care a identificat-o este îngrozită de ceea ce a putut să vadă, scrie Daily Star.

ADVERTISEMENT

”Chestie de coșmar. Asta e. Credeam că am văzut toată fauna locală până când am găsit asta – a fost un șoc masiv!”, a mărturisit șocată Shell Longmore.

De asemenea, în ciuda aspectului ciudat, Shell Longmoree spune că ”monstrul” este și foarte frumos în același timp.

ADVERTISEMENT

”Era o creatură cu aspect ciudat, dar și foarte frumoasă”, a mai precizat Shell Longmore.

De altfel, o astfel de creatură ar fi cunoscută în Spania și Portugalia. Ba chiar fi considerară o delicatesă în aceste țări.

Pe facebook, internauții i-au sugerat lui Shell Longmore să profite de brațele descoperire: ”Ia-le, vinde-le sau mănâncă-le!./Se pare că sunt drăguțe și sunt foarte scumpe”, au scris internauții.

ADVERTISEMENT

S-a descoperit cea mai mare bacterie din lume

De curând, s-a mai descoperit și cea mai mare bacterie din lume, numită Thiomargarita Magnifica. Thijs Ettema, de profesie microbiolog la Wageningen University & Research, precizează că ”este de departe cea mai mare bacterie cunoscută până în prezent”.

Thiomargarita Magnifica este de 5.000 de ori mai mare decât restul bacteriilor, seamănă cu o geană și are o dimensiune de 2 cm.

ADVERTISEMENT

”Ne-a deschis cu adevărat ochii asupra diversității microbiene neexplorate care există. Într-adevăr, doar zgâriem suprafața și cine știe ce lucruri interesante mai avem de descoperit”, a mărturisit și Shailesh Date de la Universitatea din California, San Francisco și Laboratorul pentru Cercetare în Sisteme Complexe.

De asemenea, o examinare în laborator a Thiomargarita Magnifica arată că aceasta nu deține trăsături cheie ale celulelor vegetale sau animale. S-a mai constatat că se ”hrănește” cu sulf.

ADVERTISEMENT
Tags: