Sport

„Credeți că Florinel Coman mai este concentrat 100%?” Răspunsul surprinzător al lui Elias Charalambous înainte de CFR Cluj – FCSB

Elias Charalambous a vorbit despre situația lui Florinel Coman înaintea derby-ului CFR Cluj - FCSB, în etapa a 4-a din play-off-ul SuperLigii.
13.04.2024 | 15:57
Credeti ca Florinel Coman mai este concentrat 100 Raspunsul surprinzator al lui Elias Charalambous inainte de CFR Cluj  FCSB
Elias Charalambous susține că o variantă pentru Florinel Coman ar fi să rămână la FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB merge în Gruia pentru derby-ul cu CFR Cluj, duminică, 14 aprilie, ora 21:00, în etapa a 4-a din play-off-ul SuperLigii. Totuși, atenția este îndreptată pe Florinel Coman înaintea meciului din Ardeal. Golgheterul roș-albaștrilor este pe picior de plecarea la Al Duhail.

Elias Charalambous, anunț despre Florinel Coman înainte de CFR Cluj – FCSB: „Este capabil să ia cea mai bună decizie”

Florinel Coman va pleca de la FCSB, la finalul sezonului. Jucătorul care evoluează în extrema stângă ar urma să semneze cu Al Duhail, Qatar, însă negocierile dintre qatarezi și Gigi Becali sunt extrem de dure. Elias Charalambous rămâne optimist și a pus pe masă varianta potrivit căreia Coman va rămâne la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Ne apropiem de finalul campionatului și de fereastra de transferuri, cu siguranță vor apărea multe zvonuri. Din punctul meu de vedere, nu este un aspect foarte important în acest moment.

Avem timp să vorbim despre transferuri, despre cine va pleca, cine va veni. Nu este momentul potrivit să vorbim despre asta, ne așteaptă un meci foarte dificil.

ADVERTISEMENT

Dacă va apărea ceva, Florinel este capabil să ia cea mai bună decizie. Poate va decide să rămână aici. Nu cred că e rezolvat, dar repet, nu este cel mai bun moment să discutăm despre asta. La final, el va decide dacă și unde va pleca. Sau poate va rămâne aici”, a declarat Elias Charalambous.

„Credeți că Florinel Coman mai este concentrat 100%”. Răspunsul surprinzător al lui Elias Charalambous înainte de CFR Cluj – FCSB

Elias Charalambous l-a lăudat pe Florinel Coman. Internaționalul român în vârstă de 26 de ani a marcat 17 goluri și a oferit 11 pase decisive în tricoul „roș-albastru” în actuala stagiune. Antrenorul cipriot este convins că Florinel Coman este în continuare foarte concentrat la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Dacă aș fi antrenorul advers și ar trebui să-l înfrunt pe Coman, aș simți că am de înfruntat un oponent foarte, foarte bun. Are calitate și personalitate, este un jucător care poate juca în orice campionat din lume, oriunde.

Are tot ce-i trebuie! Îl simt 1000% concentrat, nu doar 100%. Puteți vedea săptămână de săptămână că este în forma lui de vârf și suntem mulțumiți”, a mai spus Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman ar urma să încaseze un salariu de două milioane de dolari anual la noua echipă. Al Duhail i-a pregătit un contract valabil pe 4 sezoane șeptarului de la FCSB. Coman are o clauză de reziliere în valoare de 5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 3,15 este cota pentru „X” la meciul CFR Cluj - FCSB