News

Crimă dublă în județul Brașov. Un tânăr și-a ucis cu bestialitate părinții

Comunitatea din județul Brașov este în șoc. Un tânăr de 24 de ani și-a omorât ambii părinți și s-a denunțat singur la poliție.
07.02.2024 | 15:53
Crima dubla in judetul Brasov Un tanar sia ucis cu bestialitate parintii
Un tânăr din Brașov și-a ucis părinții în somn. Chiar el a fost cel care a sunat la 112. Sursa foto: mytex.ro
ADVERTISEMENT

Un incident tragic a avut loc în dimineața zilei de miercuri, 7 februarie, în localitatea Săcele din județul Brașov, unde un tânăr în vârstă de 24 de ani și-a ucis părinți.

Și-a ucis proprii părinți în timp ce dormeau

Poliția județeană Brașov a fost alertată chiar de către tânăr, care a sunat la numărul de urgență 112, anunțând că și-a atacat ambii părinți în această dimineață, în jurul orei 08:50.

ADVERTISEMENT

Autoritățile s-au deplasat de urgență la adresa de pe strada Carierei dintr-un cartier de la periferia orașului. Victimele au fost găsite fără semne viață.

„Faţă de sesizarea primită, la adresa indicată s-a deplasat, de îndată, un prim echipaj de Poliţie, care a constatat că aspectele de violenţă sesizate se confirmă, a identificat şi imobilizat persoana bănuită şi a stabilit, de asemenea, că cele două victime nu prezintă semne vitale”, potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Braşov.

ADVERTISEMENT

Tânărul și-a recunoscut fapta

Ulterior, tânărul suspect, aflat în custodia poliției, a făcut declarații în care a recunoscut că și-a omorât părinții în timp ce aceștia dormeau.

Potrivit informațiilor furnizate de newsbv.ro, se pare că individul s-ar fi întors recent din Germania. Acesta ar fi lucrat anterior la o firmă de securitate și pază din Brașov.

ADVERTISEMENT

La fața locului, a fost constituită o echipă formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale Brașov, ai Serviciului Criminalistic și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele pentru a efectua investigațiile necesare.

Autoritățile continuă să investigheze cazul pentru a stabili circumstanțele exacte ale evenimentului și pentru ca făptașul să primească pedeapsa cuvenită din partea justiției.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, într-o comună din Olt, a avut loc un eveniment similar. Atunci, un alt tânăr, în vârstă de 19, ani a fost acuzat că şi-a ucis mama. Bărbatul i-ar fi provocat femeii moartea după o bătaie cruntă, în urma unui conflict spontan.

ADVERTISEMENT
Tags: