News

Crimă în Bihor. O tânără și-a ucis tatăl cu mai multe lovituri de cuțit

O nouă crimă șochează România. O femeie a fost arestată preventiv, după ce și-a omorât tatăl cu mai multe lovituri de cuțit.
11.08.2023 | 18:59
Crima in Bihor O tanara sia ucis tatal cu mai multe lovituri de cutit
Crimă în Bihor. O tânără și-a ucis tatăl. sursa foto: weradio.ro
ADVERTISEMENT

Crimă într-o localitate din Bihor, acolo unde o tânără și-a omorât tatăl cu mai multe lovituri de cuțit. Fapta cumplită a avut loc joi, în jurul prânzului, în urma unui conflict spontan cu părinții săi.

Crimă în Bihor. O tânără și-a înjunghiat tatăl

În ultimele luni, mai multe crime au șocat România, iar acum o atrocitate s-a produs și în nord-vestul țării. Un tată a fost ucis chiar de fiica lui, după ce s-au certat. Femeia și-a ieșit din minți și l-a înjunghiat.

ADVERTISEMENT

Tragedia s-a produs, joi, în comuna Ineu din județul Bihor. Tânăra, în vârstă de 34 de ani, locuia cu părinții ei. Presa locală notează că femeia, mamă a trei copii, are dizabilități, dar și probleme cu alcoolul.

Între ea și tatăl său a izbucnit un conflict, iar la un moment dat, femeia a luat un cuțit cu care și-a lovit părintele de mai multe ori. La fața locului au ajuns echipajele medicale, polițiștii și criminaliștii.

ADVERTISEMENT

Bărbatul își întreținea întreaga familie

La scurt timp, bărbatul de 60 de ani a murit. „Pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator depășit și cu mărci traumatice care sugerau o moarte suspectă”, a transmis un reprezentant UPU-SMURD Oradea pentru Bihoreanul.

Vecinii au povestit pentru sursa citată că bărbatul își întreținea singur familia: soția bolnavă, cei trei nepoți și fiica, cea care i-a luat viața. Omul mai avea încă doi copii, dar aceștia nu locuiau cu el.

ADVERTISEMENT

Ucigașa a fost reținută de oamenii legii. Ulterior, a fost prezentată instanței care a decis arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

”În data de 10.08.2023, în jurul orelor 13:10, în timp ce se aflau la domiciliul situat în comuna Ineu, jud. Bihor, pe fondul unui conflict spontan cu părinţii săi, suspecta C.E.E. l-a agresat pe tatăl ei, victima C. I. G., aplicându-i acestuia mai multe lovituri cu un cuţit.

ADVERTISEMENT

I-a provocat leziuni ce au condus la decesul victimei după o scurtă perioadă de timp”, a anunțat, vineri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, într-un comunicat de presă.

ADVERTISEMENT