News

Crimă în Oradea: un tânăr de 25 de ani și-a ucis tatăl, după un conflict în care s-au folosit cuțite

O crimă șocantă s-a produs în Oradea, acolo unde un tânăr de 25 de ani și-a înjunghiat mortal tatăl, în urma unui conflict izbucnit într-un bloc.
13.12.2023 | 09:38
Crima in Oradea un tanar de 25 de ani sia ucis tatal dupa un conflict in care sau folosit cutite
Conflict tată - fiu încheiat cu o crimă, la Oradea. Vârstnicul, înjunghiat mortal de fiul său. Sursa foto: ebihoreanul.ro / hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O crimă terifiantă a fost raportată în urmă cu mai puțin de 24 de ore în Oradea. În urma unui conflict izbucnit într-un bloc, un tânăr de 25 de ani și-a ucis tatăl prin înjunghiere.

Conflict tată – fiu încheiat cu o crimă, la Oradea. Vârstnicul, înjunghiat mortal de fiul său

Acest caz tragic din județul Bihor s-a produs marți seara. Doi bărbați, tată şi fiu, au ajuns de urgență la Spitalul Județean din Oradea, în stare gravă. Cei doi s-ar fi rănit într-o altercaţie petrecută în blocul unde locuiau.

ADVERTISEMENT

Din informațiile presei locale, cei doi s-au certat, s-au luat la bătaie și în final s-au înjunghiat cu cuțite. ”Amândoi prezintă leziuni prin înjunghiere”, spun surse din anchetă citate de ebihoreanul.ro.

Vecinii scandalagiilor descriu scenele șocante la care au asistat. Ei spun că cei doi bărbaţi s-au luat la bătaie în scara blocului în care locuiesc. Acum, scara imobilului este plină de sânge.

ADVERTISEMENT

Bătaia fizică și cu cuțitele dintre tată și fiu a continuat și în fața scării. Pozele pe care le-au făcut vecinii din bloc prezintă scene înfiorătoare. Cei doi bărbați apar întinși în fața blocului. Unul dintre ei este plin de sânge.

Alertate de vecini prin serviciul 112, autoritățile au trimis mai multe echipaje de intervenție. Astfel, la faţa locului au ajuns mai multe autospeciale ale Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Bihor şi de la SMURD. Echipajele medicale le-au acordat ajutor medical ambelor victime.

ADVERTISEMENT

Tatăl înjunghiat s-a stins la spital

În urma acestui scandal, cel mai mult a avut de suferit tatăl tânărului. Acesta a intrat în stop cardiac. Într-o primă fază, echipajele SMURD au reușit să-l resusciteze. Fiul său este în stare stabilă.

Un tânăr în vârstă de 25 ani a fost transportat la spital cu multiple plăgi înjunghiate la nivelul gâtului, toracelui, abdomenului și la nivelul membrelor. Era în stare stabilă”, a anunțat SAJ Bihor.

ADVERTISEMENT

În final, disputa dintre tată și fiu s-a dovedit a fi una fatală. Rănit foarte grav, bărbatul în vârstă de 53 de ani a murit marți seara la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean din Oradea. În zadar, personalul medical a încercat să-l resusciteze.

ADVERTISEMENT
Tags: