News

Crimă înfiorătoare între români, în Olanda. Un tânăr de 29 de ani i-a tăiat gâtul colegului de cameră

Un român de 29 de ani și-a ucis cu sânge rece colegul de cameră. Fapta îngrozitoare a fost comisă în Olanda, acolo unde bărbații munceau.
18.07.2023 | 13:35
Crima infioratoare intre romani in Olanda Un tanar de 29 de ani ia taiat gatul colegului de camera
Crimă înfiorătoare între români. Sursa foto (descriptiv): Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Crimă înfiorătoare între români, în Olanda, acolo unde un tânăr de 29 de ani și-a ucis cu sânge rece colegul de cameră. Cei doi bărbați, muncitori români, locuiau împreună într-un cartier de bungalouri, din localitatea Gees.

Crimă înfiorătoare între români, în Olanda

Fapta îngrozitoare, care a șocat comunitatea de români din zona respectivă, s-a produs în cursul nopții de luni. Cei doi colegi se aflau alături de alți conaționali în grădina unui bungalou din campusul De Kamp, în Gees, acolo unde trăiesc mai mulți migranți.

ADVERTISEMENT

Românii ar fi petrecut împreună întreaga seară, distracția fiind stropită cu alcool. La un moment dat, cei doi bărbați s-au luat la ceartă dintr-un motiv necunoscut. Cel mai tânăr dintre ei și-a ieșit din fire și a luat un cuțit cu care și-a atacat colegul, în vârstă de 40 de ani.

Criminalul, în vârstă de 29 de ani, i-a pus cuțitul la gât victimei, iar apoi a tăiat-o. Colegii bărbaților au asistat neputincioși la crima șocantă. Ei au povestit pentru publicația Dagblad van het Noorden că totul s-a întâmplat foarte repede, înainte ca unul dintre ei să poată interveni.

ADVERTISEMENT

La locul crimei au ajuns polițiștii și echipajele de intervenție. Medicii l-au resuscitat pe românul de 40 de ani, în speranța că îl vor putea salva. Din nefericire, manevrele de resuscitare nu au funcționat, fiind declarat decesul bărbatului.

„În jurul orei 23:35 am primit raportul despre înjunghierea de la De Kamp. Un bărbat de 40 de ani a fost grav rănit. La fața locului au ajuns mai multe servicii de urgență, inclusiv echipa medicală mobilă.

ADVERTISEMENT

Victima a fost resuscitată, dar eforturile de salvare au fost, din păcate, fără niciun rezultat. Bărbatul a murit pe loc, din cauza rănilor suferite”, au transmis polițiștii din Olanda, în urma acestei tragedii.

Făptașul, românul de 29 de ani, a fost reținut de oamenii legii. El este cercetat, fiind deschisă o anchetă în cazul crimei. Polițiștii vor să afle cu exactitate șirul evenimentelor și ce l-a făcut pe atacator să comită acest gest.

ADVERTISEMENT

Un bistrițean și-a omorât fratele geamăn după o noapte stropită cu alcool

Un caz similiar a avut loc, în weekend, în județul Bistriţa-Năsăud. Un bărbat de 32 de ani și-a ucis în bătaie fratele geamăn. După o noapte stropită cu alcool, cei doi s-au luat la ceartă dintr-un motiv minor.

Mai exact, agresorul s-a enervat că fratele său nu voia să dea volumul muzicii mai încet, pentru a nu-i trezi pe copii. Cearta dintre aceștia a degenerat, iar bărbatul l-a luat la bătaie pe fratele său, lovindu-l cu pumnii și picioarele.

Victima a fost lăsată inconștientă, iar ulterior, a murit la spital. „Pacientul – instabil hemodinamic – a fost internat în Secția ATI și, în urma evaluărilor medicale, clinice și paraclinice, s-a stabilit că acesta prezintă leziuni cerebrale maligne, leziune hepatică, hemoperitoneu. Cu tot efortul echipei pluridisciplinare, funcțiile vitale ale pacientului nu au putut fi păstrate și, din păcate, ieri după-amiază acesta a decedat”, au transmis reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

ADVERTISEMENT