News

Scandal în familie încheiat cu o crimă înfiorătoare. Un bistrițean și-a ucis în bătaie fratele geamăn

Un bărbat din Bistriţa-Năsăud a fost ucis în bătaie de fratele geamăn. O noapte stropită cu alcool s-a transformat într-o tragedie.
17.07.2023 | 17:57
Scandal in familie incheiat cu o crima infioratoare Un bistritean sia ucis in bataie fratele geaman
Scandal în familie. un bărbat a fost ucis de fratele său geamăn. Sursa foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Scandal în familie încheiat cu o crimă înfiorătoare, în Bistriţa-Năsăud. Întreaga tragedie s-a petrecut după o noapte stropită cu alcool, protagoniști fiind doi frați gemeni care s-au întâlnit, duminică seara, la locuința victimei.

Scandal în familie încheiat cu o crimă înfiorătoare

Cei doi locuiau în aceeași curte, iar gazda s-a întors din Anglia, acolo unde muncea, pentru a petrece câteva zile în țară. Bărbații s-au întâlnit în cursul serii de duminică, pentru a sta la povești.

ADVERTISEMENT

Au consumat alcool, iar la un moment dat a izbucnit un scandal. De la vorbe grele la bătaie a fost un singur pas. Potrivit presei locale, agresorul s-a enervat pe fratele său geamăn după ce ar fi dat muzica prea tare.

El l-a rugat să dea volumul mai încet, pentru a nu-i trezi copiii, care dormeau în casa alăturată. Gazda nu i-a făcut pe plac, astfel fratele său l-a luat la bătaie, lovindu-l cu pumnii și picioarele. Victima a suferit răni grave, fiind lăsată inconștientă.

ADVERTISEMENT

„În data de 16 iulie, la ora 3:25, inculpatul, care se afla la locuința acestuia împreună cu fratele său a consumat băuturi alcoolice.”, a transmis Adrian Briciu, prim-procurorul Tribunalului Bistrița-Năsăud, pentru Bistrițeanul.ro.

„Pe fondul consumului și al neînțelegerilor, unul dintre cei doi frați a exercitat acte de violență asupra celuilalt, lovindu-l cu pumnii și picioarele în zona capului, a toracelui”, a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT

Bărbatul s-a stins din viață la spital

Martoră la evenimentul nefericit a fost chiar concubina agresorului. Tot ea este cea care a sunat la 112 după ce a constatat că fratele iubitului ei nu mai reacționează. De altfel, bărbatul a recunoscut fapta.

La fața locului a ajuns un echipaj medical al Serviciului Județean de Ambulanță. Bărbatul a fost preluat în stare de inconștiență și transportat la spital. Din nefericire, duminică seara acesta a murit.

ADVERTISEMENT

„Pacientul – instabil hemodinamic – a fost internat în Secția ATI și, în urma evaluărilor medicale, clinice și paraclinice, s-a stabilit că acesta prezintă leziuni cerebrale maligne, leziune hepatică, hemoperitoneu. Cu tot efortul echipei pluridisciplinare, funcțiile vitale ale pacientului nu au putut fi păstrate și, din păcate, ieri după-amiază acesta a decedat”, au transmis reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, potrivit sursei citate.

Astăzi, victima trebuia să se întoarcă în Anglia, acolo unde lucra. Fratele său geamăn a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie raportat la infracțiunea de omor.

ADVERTISEMENT