News

Crimă îngrozitoare la Sibiu. Un bărbat a fost tranșat și aruncat în râul Cibin

26.02.2021 | 12:51
Crima ingrozitoare la Sibiu Un barbat a fost transat si aruncat in raul Cibin
Accident îngrozitor în Brașov. Un copil de 3 ani a murit după ce a fost călcat cu mașina de tatăl său. Sursa foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu
ADVERTISEMENT

O crimă îngrozitoare a avut loc la Sibiu. Un bărbat a fost omorât prin mai multe lovituri cu un corp dur, iar apoi a fost tranșat și aruncat în râul Cibin.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a informat în dimineața zilei de vineri, printr-un comunicat, că un bărbat de 58 de ani a fost reținut pentru omor și profanare de cadavre. Individul este acuzat de uciderea tovarășului de pahar.

ADVERTISEMENT

Autoritățile explicat că un bătrân de 72 de ani și-a găsit sfârșitul în noaptea de dinspre 16 spre 17 februarie. Omul a dispărut de la domiciliu în aceeași zi.

Crimă îngrozitoare la Sibiu. Un bărbat a fost tranșat și aruncat în râul Cibin

Anchetatorii au descoperit că omul plecase de acasă pentru a-și vizita un prieten. După ce au băut mai multe pahare, între cei doi a avut loc un conflict.

ADVERTISEMENT

 „În data de 16.02.2021 un bărbat în vârstă de 72 ani a dispărut de la domiciliu. În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că acesta şi-a vizitat un prieten, un bărbat în vârstă de 58 ani, iar pe fondul consumului de alcool între cei doi s-a iscat un conflict în noaptea de 16/17.02.2021”, transmite înlocuitorul purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu .

„Victima a fost lovită de autor probabil cu un cuţit şi alte corpuri dure, din autopsie rezultând că a decedat ca urmare a hemoragiei interne şi externe. Autorul a lăsat cadavrul în locuinţa sa până a doua zi când l-a tranşat în mai multe bucăţi, le-a ambalat în saci menajeri şi i-a aruncat în râul Cibin în noaptea de 17/18.02.2021”, au precizat reprezentanții Parchetului.

ADVERTISEMENT

„În data de 25.02.2021 autorul a condus organele judiciare la locul unde au fost aruncate părţi din cadavru”, au adăugat autoritățile. Corpul bărbatului a fost căutat în râu de mai multe echipaje de pompieri și polițiști.

Criminalul a fost reținut și va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. „S-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi profanare de cadavre”, au adăugat autoritățile.

ADVERTISEMENT

În sprijinul procurorilor, pe parcusul cercetărilor penale, au venit angajații Serviciul Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu, personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu şi medicii legişti din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Sibiu.

ADVERTISEMENT
Tags: