News

Crimă între ucraineni, în Bucureşti. O femeie şi-a ucis soţul, apoi a sunat la 112 şi şi-a mărturisit fapta

O ucraineancă şi-a omorât soţul, sâmbătă seara, într-un apartament din sectorul 6 al Capitalei. Soţia criminală a sunat singură la 112.
10.03.2024 | 13:18
Crima intre ucraineni in Bucuresti O femeie sia ucis sotul apoi a sunat la 112 si sia marturisit fapta
Poliţia a fost chemată sâmbătă seara la un caz de omucidere, în Sectorul 6 Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Caz de crimă în sectorul 6 al Capitalei, unde poliţiştii au fost solicitaţi să intervină sâmbătă seara, după ce au fost informaţi că un bărbat a fost înjunghiat în piept de partenera sa de viaţă.

Femeia şi-a înjunghiat soţul în piept, cu un cuţit de bucătărie

Cei doi soţi sunt de naţionalitate ucraineană. După ce şi-a înjunghiat soţul, însăşi femeia de 68 de ani a fost cea care a sunat la 112. Victima avea vârsta de 71 de ani.

ADVERTISEMENT

“În data de 09.03.2024, în jurul orei 22.10, aflându-se în locuinţa comună situată într-un bloc din sectorul 6 Bucureşti, în urma unui conflict spontan, inculpata s-a înarmat cu un cuţit de bucătărie şi l-a înjunghiat în piept pe soţul său (cetăţean ucrainean în vârstă de 71 de ani), provocându-i astfel o plagă ce a cauzat decesul victimei la scurt timp.

Serviciile de urgenţă au fost anunţate chiar de inculpata care a apelat numărul 112, iar procurorul şi poliţiştii s-au deplasat la imobil şi au efectuat cercetarea locului faptei.

ADVERTISEMENT

Examinarea cadavrului la faţa locului a relevat plaga ce a provocat decesul”, se arată într-un comunicat remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Imediat femeia în vârstă de 68 de ani a fost reţinută, iar procurorii au demarat acţiunea penală împotriva sa, ea urmând să fie dusă în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT

În ceea ce priveşte victima, bărbatul de 71 de ani, cadavrul său a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală “Mina Minovici” Bucureşti, pentru efectuarea autopsiei medico-legale.

Şi anul trecut s-a petrecut o crimă între ucraineni, dar la Brăila. Omorul s-a petrecut pe o navă ancorată în port, unde un Puyko Yaroslav şi-a ucis un conaţional cu toporul. Imediat el a fugit de pe vas, dar a fost prins la Iaşi şi, ulterior, condamnat la 12 ani şi 3 luni de închisoare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, un alt caz cutremurător a fost consemnat în iulie 2022, în localitatea Lehliu Gară, unde un refugiat ucrainean şi-a ucis mama într-o locuinţă ce le fusese pusă la dispoziţie de o familie de români.

ADVERTISEMENT
Tags: