News

Crimă la Câmpina: un bărbat a fost găsit mort în scara blocului. Concubina acestuia, principalul suspect

O nouă crimă, raportată la Câmpina, cutremură România. Un bărbat a fost găsit mort în scara blocului. Concubina acestuia, principalul suspect, a fost reținută.
30.06.2023 | 12:06
Crima la Campina un barbat a fost gasit mort in scara blocului Concubina acestuia principalul suspect
Crimă la Câmpina. Femeie de 46 de ani, reținută de poliție după ce și-ar fi ucis concubinul. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

O nouă crimă în România, de această dată în județul Prahova. Un bărbat a fost găsit fără suflare în scara blocului, la Câmpina. Concubina acestuia, principalul suspect, se află în custodia poliției.

Crimă la Câmpina. Femeie de 46 de ani, reținută de poliție după ce și-ar fi ucis concubinul

Vineri dimineață, în jurul orei 7:45, trupul unui bărbat decedat, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit în scara unui bloc din județul Prahova. Imediat, o persoană a alertat poliția.

ADVERTISEMENT

Ajunși la fața locului, angajații de la poliție au constatat faptul că cele sesizate se confirmă. Corpul neînsuflețit al victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești, în vederea efectuării necropsiei.

La faţa locului, s-a deplasat o echipă complexă de cercetare care a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiu. Trupul bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploieşti, în vederea efectuării necropsiei”, anunță IJP Prahova.

ADVERTISEMENT

Din informațiile oferite de presa locală, se pare că victima ar fi fost înjunghiată. Există deja și un suspect principal. E vorba de concubina bărbatului. Aceasta a fost deja identificată și depistată. E vorba de o femeie în vârstă de 46 de ani, din municipiu. Se află în prezent în custodia poliției.

Acest caz deosebit de grav a fost preluat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investgații Criminale Prahova, notează Observatorulph.ro.

ADVERTISEMENT

Serie fără sfârșit de crime în România, în această săptămână

A fost o săptămână dominată de crime și atacuri soldate cu răniți în țara noastră. Numai marți, în decurs de câteva ore, trei oameni au murit prin înjunghiere în Timișoara și Craiova.

În orașul de pe Bega, un bărbat de 75 de ani și o femeie de 78 de ani au fost omorâți în apartamentul în care locuiau. După două zile, criminalul a fost prins de poliție. E vorba de un bărbat de 38 de ani.

ADVERTISEMENT

Tot marți, dar în Craiova, un psihopat de 17 ani a atacat cu o macetă doi tineri, la Grădina Botanică. O fată de 14 ani a murit, iar prietenul ei, de 19 ani, se zbate între viață și moarte pe un pat de spital.

ADVERTISEMENT
Tags: