News

Crimă odioasă în Mureș. Doi tineri au fost reținuți după ce au omorât o femeie. Unde au ascuns cadavrul

14.05.2020 | 17:12
Crima odioasa in Mures Doi tineri au fost retinuti dupa ce au omorat o femeie Unde au ascuns cadavrul
ADVERTISEMENT

Doi tineri din județul Mureș au fost reținuți și sunt cercetați fiind bănuiți că au omorât o femeie în vârstă de 79 de ani.

Doi tineri au fost reținuți după ce au omorât o femeie

Conform Agerpres, cei doi tineri din comuna Chiheru de Jos, cu vârste de 16 și 20 de ani, au fost reținuți de poliție pentru că ar fi omorât o femeie, după care au îngropat-o pe malul unui pârâu, la circa 300 de metri de casă.

ADVERTISEMENT

”La data de 13 mai, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Petelea au fost sesizaţi despre dispariţia unei femei, de 79 de ani, din comuna Chiheru de Jos, care nu ar mai fi fost văzută la locuinţa acesteia, din ziua de 10 mai”, se arată în comunicatul IPJ Mureș.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care a constatat că uşa imobilului prezintă urme de intrare prin efracţie, lucrurile din locuinţă erau răvăşite şi au fost identificate pe pardoseală pete de culoare brun-roşcată.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt cercetați pentru omor calificat

”În continuarea cercetărilor, a fost constituită o echipă operativă care a efectuat cercetarea locului faptei, cadavrul femeii fiind găsit îngropat pe malul unui pârâu, la aproximativ 300 m de locuinţa acesteia”, se precizzează în comunicat.

În urma activităţilor desfăşurate au fost identificaţi doi tineri, unul de 16 ani, iar altul de 20 de ani, ambii din comuna Chiheru de Jos, care sunt bănuiţi de comiterea faptei.

ADVERTISEMENT

”Cercetările sunt continuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat, urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, notează IPJ Mureș.

Echipa de cercetare a fost constituită din procuror criminalist, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei municipiului Reghin, Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Petelea şi specialişti criminalişti.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o lună, un bărbat din Arad şi-a găsit copilul de 12 ani mort în casă, înjunghiat, și pe mama acestuia delirând lângă corpul băiatului și având mai multe răni.

ADVERTISEMENT
Tags: