News

Crimă pasională, urmată de sinucidere. Un ieșean l-a ucis din gelozie pe partenerul fostei iubite, după care s-a spânzurat

Un bărbat l-a ucis din gelozie pe partenerul fostei iubite, după care și-a pus și el capăt zilelor. Poliția a deschis o anchetă
28.02.2024 | 16:23
Crima pasionala urmata de sinucidere Un iesean la ucis din gelozie pe partenerul fostei iubite dupa care sa spanzurat
Dramă în Iași. Un bărbat a comis o crimă violentă din geloziei, iar apoi s-a sinucis. Sursa foto: Colaj Fanatik / Hepta.ro
ADVERTISEMENT

O tragedie s-a desfășurat în satul Heleșteni din județul Iași, unde un bărbat din Vaslui care a comis o crimă, după care și-a luat și el viața. Poliția a demarat o anchetă de amploare.

Crimă pasională, urmată de sinucidere

Conform informațiilor inițiale ale Observator news, individul, fost partener al unei femei din localitate, a săvârșit un act înfiorător împotriva partenerului acesteia, un tânăr în vârstă de aproximativ 26 de ani din Ruginoasa.

ADVERTISEMENT

Evenimentul tragic s-a petrecut în jurul orei două dimineața, când fostul iubit al femeii a aflat că aceasta are o nouă relație. Fără ezitare, individul a mers la locuința acesteia și i-a atacat pe cei doi în propria casă.

El a înjunghiat cu brutalitate partenerul femeii, care a încercat să scape, dar a căzut la scurt timp după ce a părăsit domiciliul. Echipajele de prim ajutor și poliția au fost chemate la fața locului, însă tânărul nu a putut fi salvat din cauza pierderii mari de sânge.

ADVERTISEMENT

Conștientizând gravitatea faptei sale, individul s-a sinucis în spatele casei femeii. Autoritățile au deschis un dosar penal și continuă investigațiile. Se pare că gelozia a fost principalul motiv al crimei, agresorul fiind extrem de supărat că fosta sa parteneră avea o altă relație.

Ce spune poliția din Iași

Poliția a demarat o anchetă pentru a clarifica toate aspectele acestei tragedii. De asemenea, într-o declarație oficială, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Iași a transmis că evenimentul a fost raportat pe 28 februarie prin apel la numărul de urgență 112.

ADVERTISEMENT

„În noaptea de 28 februarie a.c., Secția nr. 10 Poliție Rurală Ruginoasa a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că fostul concubin se află în curtea sa, din comuna Heleșteni.

Din cercetările efectuate a rezultat că aceasta se afla în imobil cu un bărbat, ulterior cel din urmă ieșind în stradă, unde ar fi fost lovit cu un obiect înțepător-tăietor de fostul concubin al femeii. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis IPJ Iași.

ADVERTISEMENT

Ulterior, cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași pentru continuarea investigațiilor și luarea măsurilor legale corespunzătoare.

ADVERTISEMENT