News

Crimă șocantă în Buzău. Un bărbat și-ar fi ucis mama și apoi a îngropat-o în fundul curții

O crimă șocantă a zguduit o comună din județul Buzău. Un bărbat este suspectat că și-a ucis mama și apoi a îngropat-o în fundul curții.
24.11.2023 | 23:55
Crima socanta in Buzau Un barbat siar fi ucis mama si apoi a ingropato in fundul curtii
https://stirileprotv.ro/socant/caz-socant-intr-o-comuna-din-buzau-un-barbat-cercetat-pentru-profanare-de-cadavre-dupa-ce-si-a-ingropat-mama-in-curte.html
ADVERTISEMENT

O crimă șocantă a avut loc într-o localitate din județul Buzău. Un bărbat este suspectat că și-a ucis mama și apoi a îngropat-o în fundul curții. Ce a spus acesta în fața polițiștilor.

Bărbat din Buzău, acuzat că și-a ucis mama. Unde a fost găsit îngropat trupul femeii

Evenimentul din Buzău are ca punct de plecare chiar ziua de vineri, 24 noiembrie. O femeie din Galați a sesizat polițiștii din Buzău în legătură cu faptul că sora ei, de 77 de ani, din localitatea Grebanu, județul Buzău, nu mai răspunde la telefon.

ADVERTISEMENT

Alertați, oamenii legii au demarat cercetările în acest caz și au adunat primele informații legate de un posibil deces al acesteia. Deplasați la locuința femeii, polițiștii au găsit, într-o râpă din apropierea locuinței, mai multe obiecte de mobilier.

Interogat de anchetatorii, fiul bătrânei (50 de ani) a dezvăluit un lucru terifiant. Astfel, el a prezentat polițiștilor mai multe versiuni. În final, a recunoscut că a găsit-o decedată într-o zi, când a venit de la muncă, și apoi a îngropat-o în spatele wc – ului din curte.

ADVERTISEMENT

În urma acestui caz deosebit de grav și de terifiant, polițiștii au demarat cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care ar fi decedat bătrâna.

Caz similar raportat în Buzău și în urmă cu doi ani

În toamna anului 2021, un alt caz similar șoca județul Buzău. Un bărbat de 51 de ani era cercetat pentru profanare de cadavre. Acesta și-a îngropat atunci mama în curtea din spatele casei. Grav este faptul că, timp de jumătate de an, nu a spus nimănui despre moartea femeii.

ADVERTISEMENT

Fapta sa ieșea la iveală atunci datorită poștașului. Acesta a refuzat să îi mai dea pensia mamei și a cerut să o vadă neapărat pe bătrână. Bătrâna, în vârstă de 91 de ani, a murit în luna aprilie a anului 2021.

Fiul ei a spus la acea vreme că nu neapărat banii din pensie îl interesau, ci că voia să îi organizeze mamei sale o înmormântare așa cum se cuvine. ”A murit pe 27 (n.r. aprilie 2021) și neavând bani și asta am îngropat-o aici, în grădină.

ADVERTISEMENT

S-a descoperit într-adevăr, a venit de la Criminalistică și am dat declarații. Să vedem acum, că a dus-o la legist, la medicul legist. Nu am omorât-o eu, nu nimic, că dacă o omoram eu sau ceva mă arestau imediat, nu mă lăsau în libertate”, a spus fiul femeii decedate, în octombrie 2021, conform Știrile ProTV.

ADVERTISEMENT
Tags: