News

Crimă terifiantă în județul Sibiu. Tânăr de 17 ani, acuzat de omor și profanare de cadavre. Victima e mătușa sa

Un caz cutremurător a fost consemnat în județul Sibiu. Un tânăr de 17 ani e acuzat de crimă și profanare de cadavre. Mătușa sa, de 35 de ani, a fost găsită moartă, miercuri seara.
15.12.2022 | 14:59
Crima terifianta in judetul Sibiu Tanar de 17 ani acuzat de omor si profanare de cadavre Victima e matusa sa
Tânăr de 17 ani din Sibiu, acuzat de crimă. Și-ar fi omorât mătușa de 35 de ani. Sursa foto (ilustrativ): stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

O femeie în vârstă de 35 de ani, nevăzătoare, a fost găsită moartă, miercuri seara, într-un cartier din municipiul Mediaș, județul Sibiu.

Tânăr de 17 ani din Sibiu, acuzat de crimă. Și-ar fi omorât mătușa de 35 de ani

Din primele informații, ar fi vorba de o crimă de-a dreptul cutremurătoare. Principalul suspect în acest caz este nepotul femeii, în vârstă de doar 17 ani.

ADVERTISEMENT

În cursul zilei de joi, 15 decembrie, minorul a fost reținut de polițiști. Au apărut o serie de detalii terifiante din acest caz.

Băiatul nu este acuzat doar de omor calificat, ci și ”profanare de cadavre, furt și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos”, a anunțat Prim procurorul adjunct Ruginosu Mihaela, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

ADVERTISEMENT

Crima din orașul de pe Târnava Mare, depistată abia miercuri seară, ar fi avut loc pe 6 decembrie. Atunci, tânărul de 17 de ani și-ar fi ucis mătușa în timp ce aceasta dormea. Criminalul a lovit-o cu un cuțit în zona gâtului, apoi a violat-o.

”În data de 06.12.2022 inculpatul, care locuia împreună cu mătușa sa nevăzătoare, în vârstă de 35 de ani, într-un apartament situat în municipiul Mediaș, a luat hotărârea de a o omorî pentru a-i putea fura banii.

ADVERTISEMENT

În jurul orelor 22:00 – 23:00 a înjunghiat-o pe aceasta cu un cuțit în zona gâtului în timp ce dormea și i-a aplicat mai multe lovituri în cap cu un obiect din fier, urmare a loviturilor primite victima decedând.

Imediat după aplicarea loviturilor inculpatul a întreținut cu victima decedată un raport sexual normal. A sustras apoi banii pe care victima îi deţinea şi tototdată, în zilele următoare a folosit fără drept cardul bancar al acesteia”, anunță Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, într-un comunicat citat de Turnul Sfatului.

ADVERTISEMENT

Tatăl suspectului a descoperit crima

Cumplita crimă din Mediaș a fost descoperită de tatăl băiatului de 17 ani, după mai bine de o săptămână de la săvârșirea. Acesta a anunțat imediat organele de poliţie din oraș.

În cursul zilei de joi, minorul din Mediaș va ajunge în fața judecătorului de drepturi şi libertăţi. Tribunalul Sibiu a propus deja arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT
Tags: