News

Crimă terifiantă în Constanța. Un bărbat și-a ucis sora care încerca să îl salveze de la suicid

O crimă cutremurătoare a zguduit o localitate din județul Constanța. Un bărbat și-a ucis propria soră, după ce aceasta l-a împiedicat să se sinucidă.
23.11.2023 | 23:23
Crima terifianta in Constanta Un barbat sia ucis sora care incerca sa il salveze de la suicid
Crimă șocantă în Constanța: femeie ucisă cu mai multe lovituri de cuțit de fratele său, după ce l-a împiedicat să se sinucidă. Sursa foto (ilustrativ): hepta.ro
ADVERTISEMENT

O crimă terifiantă a fost raportată recent în județul Constanța. Un bărbat și-a ucis sora care încerca să îl salveze de la o tentativă de suicid. Individul, care este în viață, a fost arestat.

Crimă șocantă în Constanța: femeie ucisă cu mai multe lovituri de cuțit de fratele său, după ce l-a împiedicat să se sinucidă

Din informațiile oferite de presa locală aflăm că acest caz cumplit s-a petrecut în oraşul Negru Vodă. Miercuri, 22 noiembrie, un bărbat a fost reținut de polițiști după ce şi-a omorât sora prin înjunghiere.

ADVERTISEMENT

Victima ar fi încercat să îl împiedice pe acesta să se sinucidă, a informat, joi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, citat de publicația Observator Constanța.

Crima din județul de la malul Mării Negre s-a petrecut miercuri, 15 noiembrie. În jurul orei 6.00, un bărbat din oraşul Negru Vodă ar fi încercat să-și pună capăt zilelor. În acel moment, sora sa a vrut să-l salveze.

ADVERTISEMENT

Salvarea fratelui i-a adus chiar ei moartea. Enervat de gestul rudei sale, bărbatul i-a aplicat femeii mai multe lovituri cu cuţitul în zona abdominală și cervicală care au dus la deces. Acesta este acuzat acum de săvârșirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie şi a fost reţinut pentru 24 de ore.

”Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că în dimineaţa zilei de 15 noiembrie 2023, în jurul orelor 6.00, în curtea locuinţei din oraşul Negru Vodă, când aceasta încerca să îl împiedice să se sinucidă, inculpatul i-a aplicat surorii sale, C.P., mai multe lovituri cu un cuţit în zona abdominală şi cervicală, astfel că i-a provocat leziuni grave, ce au condus la deces, survenit la data de 20 noiembrie 2023 în spital, prin hemoragie meningo-cerebrală masivă.

ADVERTISEMENT

În acelaşi context, inculpatul a încercat să se sinucidă, aplicându-şi singur lovituri cu cuţitul în zona abdominală, astfel că a fost necesară internarea sa în spital şi acordarea de îngrijiri medicale de urgenţă”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Suspectul de crimă, internat de urgență

În ceea ce-l privește pe suspectul de crimă, acesta a apucat să-și aplice singur lovituri cu cuțitul în zona abdominală. A fost necesară internarea sa în spital şi acordarea de îngrijiri medicale de urgență.

ADVERTISEMENT

Miercuri, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluționare judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul Constanța.

ADVERTISEMENT