News

Criminala de la Mangalia i-a șocat pe judecători. Gestul făcut de Loredana Atănăsoaie

Criminala Loredana Atănăsoaie a șocat asistența în sala de judecată, la jumătate de an după ce și-a ucis cea mai bună prietenă într-un hotel din Saturn.
31.01.2024 | 08:35
Criminala de la Mangalia ia socat pe judecatori Gestul facut de Loredana Atanasoaie
Criminala de la Mangalia i-a șocat pe judecători. Gestul făcut de Loredana Atănăsoaie
ADVERTISEMENT

Fata s-a prezentat la un nou termen de judecată, în care spera să fie eliberată, extrem de binedispusă. Comportamentul său a fost taxat inclusiv de avocați, aceștia fiind de părere că tânăra nu reușește să realizeze ce i se întâmplă cu adevărat.

Criminala de la Mangalia i-a șocat pe judecători

Adolescenta din Vaslui a ucis-o în august pe Alina Ciobanu, pentru că aceasta din urmă ar fi vrut să plece acasă. Martorii spun că Loredana era exagerat de bine dispusă la judecată, fiind auzită cum râde în hohote. Buna dispoziție i-a pierit instant în momentul în care judecătorii au decis să-i respingă cererea de eliberare.

ADVERTISEMENT

Avocatul familiei Ciobanu, Florin Răican, crede că ucigașa era convinsă că va scăpa de arest. De altfel, mai multă lume a observat că Loredana nu părea să fie afectată de ce se întâmplă. ”Consternarea a înlocuit veselia de pe fața sa.

Ai fi putut crede că nu înțelege nimic din ceea ce se întâmpla atunci. Probabil, chiar a crezut că va primi arest la domiciliu și se va întoarce acasă, nicidecum în penitenciar”, a declarat Florin Răican, conform publicației Vremea Nouă.

ADVERTISEMENT

”Loredana a fost adusă în sala de judecată de către o domnișoară polițist și părea că nu este afectată de nimic din ceea ce se întâmpla în jurul său. Avocatul desemnat din oficiu s-a apropiat de ea și i-a șoptit câteva cuvinte, moment în care Loredana a început să râdă. Aceasta și-a păstrat buna dispoziție până în momentul în care în sală a intrat judecătorul de drepturi și libertăți.

În timp ce procuroarea a solicitat menținerea arestului preventiv față de autoarea omorului, avocatul său a încercat, fără temei și fără argumente, să solicite modificarea măsurii din arest preventiv în arest la domiciliu, arătând că în viitor va solicita chiar și controlul judiciar. În același timp, colțurile gurii Loredanei au căzut și consternarea a înlocuit veselia de pe fața sa”, a completat avocatul.

ADVERTISEMENT

Florin Răican este convins că tânăra Loredana Atănăsoaie joacă teatru și încearcă să se victimizeze, însă în realitate doar îi manipulează pe cei din jur. Nimeni nu poate înțelege, însă, cum Loredana și-a ucis cea mai bună prietenă și a lăsat-o să agonizeze mai bine de 90 de minute după ce a înjunghiat-o.

”Am stat față în față cu Loredana. Tot limbajul corpului arată că încearcă să ne manipuleze. Când o vezi, nu îți vine să crezi că a fost capabilă de o astfel de oroare, este împotriva oricărei matrici comportamentale. Dar dacă îi vezi privirea, jocul ochilor, modalitatea în care își ține picioarele, modul în care își caută cuvintele, îți dai seama că minte, o persoană experimentată nu are cum să nu observe acest lucru”, a adăugat avocatul.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii au stabilit că Loredana a pus cadavrul într-un geamantan, pe care voia să-l ducă în Vaslui să-l ascundă. Pentru că taximetristul chemat nu a fost de acord cu o cursă atât de lungă, s-a gândit că e o idee bună să abandoneze cadavrul sub o bancă din parc. Acesta a fost găsit de un trecător, astfel că anchetatorii au înțeles rapid ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT
Tags: