News

Loredana, autoarea crimei din Mangalia, are coșmaruri cu victima ei. Cum a visat-o pe Alina

Aflată în spatele gratiilor de aproape două luni, Loredana, autoarea crimei din Mangalia, are coșmaruri cu victima ei, Alina.
30.09.2023 | 10:04
Loredana autoarea crimei din Mangalia are cosmaruri cu victima ei Cum a visato pe Alina
Loredana, criminala de la Mangalia, nu are liniște după gratii, are coșmaruri cu Alina. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Loredana, tânăra de 18 ani din Vaslui, autoarea crimei din Mangalia, are coșmaruri cu victima sa. Cum a visat-o aceasta pe Alina, cea căreia i-a luat viața cu sânge rece în noaptea de 5 spre 6 august 2023.

Loredana, criminala de la Mangalia, nu are liniște după gratii, are coșmaruri cu Alina

O crimă teribilă a avut loc în Mangalia, în debutul lunii august. Alina, o tânără de 18 ani din Vaslui a fost găsită desfigurată și fără suflare într-un parc, sub o bancă. La acea dată, până și criminaliștii au rămas uimiţi de sadismul de care a dat dovadă ucigaşul.

ADVERTISEMENT

În scurt timp de la macabra descoperire, polițiștii au aflat că victima este din Vaslui şi are 18 ani. Principala persoană suspectă în acest caz, colega de cameră a tinerei, a fost imediat reținută.

Pe 7 august, Tribunalul Constanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de omor, a unei tinere de 18 ani care şi-a ucis prietena. În toată această perioadă, Loredana a povestit pas cu pas cum a acționat.

ADVERTISEMENT

Acum, din spatele gratiilor, tânăra din Vaslui a făcut noi declarații despre noaptea în care i-a luat viața prietenei sale, Alina. Loredana a fost dusă recent la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța. Aici, a oferit noi detalii despre noaptea în care a omorât-o pe Alina.

Tânăra de 18 ani a spus că nu și-a dorit să o ucidă pe prietena ei. Loredana Atănăsoaie a mai mărturisit că a început să aibă coșmaruri cu victima sa. Ce i-ar fi spus, în visul pe care l-a avut cu ea.

ADVERTISEMENT

Încă o dată, regret fapta pe care am săvârșit-o și îmi pare foarte rău de ce s-a întâmplat. Am momente când încă mă gândesc la ea, am avut chiar și un coșmar cu Alina și am început să mă rog să mă ierte”, a spus Loredana, conform Gândul.ro.

Loredana, noi dezvăluiri despre noaptea crimei

Tot în fața procurorilor, Loredana a spus din nou că între ea și Alina existau relații tensionate. În noaptea tragediei, era dezamăgită că prietena ei nu a vrut să se împace cu ea, după o ceartă.

ADVERTISEMENT

În timp ce era întinsă în pat, cu lumina stinsă, eu eram lângă patul ei, ea fiind cu fața spre perete, moment în care Alina s-a mișcat, eu plângeam pentru că nu voiam să o înjunghii, însă m-am speriat și am lovit-o cu cuțitul în gât când Alina s-a întors către mine. Imediat, Alina s-a ridicat din pat asupra mea, eu scăpasem cuțitul, Alina m-a lovit cu pumnul în față, moment în care am căzut eu la pământ.

În cădere, am dărâmat scaunul din cameră și probabil atunci s-a produs zgomotul. Când i-am pus mâna la gură Alinei, m-a și mușcat de mâna dreaptă. Menționez că în cameră era întuneric și când am lovit-o, nu am văzut unde o lovesc. Eu nu am vrut să o omor și încă nu realizez de ce am pus mâna pe cuțit”, a mai declarat Loredana în fața anchetatorilor.

ADVERTISEMENT
Tags:
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”