News

Criminalul Andrei, femeia ucisă de ziua ei de naștere, este recidivist. Ce posta pe internet înainte de gestul extrem

O crimă şocantă s-a produs vineri seară, în Capitală. Andra, o tânără de 33 de ani, a fost ucisă de fostul iubit, chiar de ziua ei de naștere. Criminalul este recidivist.
17.12.2022 | 20:15
Criminalul Andrei femeia ucisa de ziua ei de nastere este recidivist Ce posta pe internet inainte de gestul extrem
Cine este criminalul Andrei, tânăra ucisă sâmbătă, de ziua ei. Sursa foto: Observator News / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andra, o femeie din Sectorul 6 al Capitalei, nu a mai apucat să-și serbeze împlinirea vârstei de 33 de ani. Aceasta a fost ucisă, vineri seara, de către fostul iubit.

Cine este criminalul Andrei, tânăra ucisă sâmbătă, de ziua ei

Între timp, încep să apară detalii extrem de importante din acest caz. Fostul iubit al Andrei revenise din Italia în urmă cu doar patru zile.

ADVERTISEMENT

Disperarea acestuia de a fi din nou împreună cu Andra era una uriașă. Acesta scria, pe rețelele de socializare, că ar face orice pentru a se împăca.

N-am renunţat, mă! Şi nici nu renunţ. Orice ar fi”, erau cuvintele criminalului scrise în online. Acestea anunțau oarecum fapta care urma să se petreacă.

ADVERTISEMENT

După ce a revenit din Italia, unde lucra în construcţii, acesta a venit direct la uşa fetei. Cei doi erau destul de apropiați în ultimele zile, însă prietenii cred că totul ar fi fost un paravan pentru planul diabolic pus la cale de individ.

”El s-a ţinut de cuvânt! Ne tot suna şi ne spunea ‘Bă, o omor! Îi dau cu acid pe faţă!’ A zis că o omoară, uite că a omorât-o”, spune un prieten al fetei, conform Observator News.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care a ucis-o pe Andra este recidivist

Între bărbat și femeia pe care a ucis-o cu bestialitate vineri seara exista de mai multă vreme o relație tensionată.

Apropiații fetei spun că aceasta era disperată și, la un moment dat, voia să ceară la poliție ordin de protecție față de acesta.

ADVERTISEMENT

Un alt aspect din acest caz este acela că bărbatul nu se află la prima abatere gravă. El este recidivist, fiind eliberat din închisoare în 2014 după ce a fost condamnat pentru tâlhărie.

Crima comisă vineri seara îl poate trimite o perioadă lungă după gratii. El riscă să primească o condamnare de până la 25 de ani de închisoare, pentru omor calificat. Sâmbătă, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 zile.

ADVERTISEMENT
Tags: