News

Tânără omorâtă de ziua ei, înainte de propria petrecere. Fostul iubit a înjunghiat-o sub ochii prietenilor, în sectorul 6 al Capitalei

O tânără bucureşteancă a fost ucisă chiar de ziua ei, vineri seara, în propriul apartament. Criminalul este fostul iubit, care tocmai se întorsese din Italia
17.12.2022 | 11:03
Tanara omorata de ziua ei inainte de propria petrecere Fostul iubit a injunghiato sub ochii prietenilor in sectorul 6 al Capitalei
Crimă macabră în sectorul 6 al Capitalei Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

O crimă şocantă a avut loc vineri seară, în sectorul 6 din Bucureşti. O tânără care se pregătea să-şi serbeze ziua de naştere a fost înjughiată mortal de către fostul iubit, sub privirile îngrozite ale primilot invitaţi de la petrecere.

Criminalul se întorsese marţi din Italia

Mobilul crimei ar fi fost gelozia, deşi cei doi se despărţiseră de ani buni. Totuşi, bărbatul a aflat că femeia urma să dea o petrecere acasă la ea vineri seara, cu ocazia împlinirii vârstei de 33 de ani.

ADVERTISEMENT

Petrecerea ar fi trebuit să înceapă la ora 20.30, iar bărbatul a plănuit să ajungă acolo înaintea invitaţilor, pentru a se răzbuna pe fosta iubită. A sunat la uşă, iar când aceasta i-a deschis a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuţit.

Primul invitat care a ajuns a văzut-o în scara blocului rănită şi strigând după ajutor. În acel moment, agresorul a mai lovit-o de câteva ori cu cuţitul, se arată într-un material publicat de observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

Bărbatul muncea în Italia şi se întorsese în ţară la începutul săptămânii. La insistenţele acestuia, tânăra a decis să-i mai dea o şansă şi cei doi au ieşit destul de des în oraş în ultimele zile.

“A fost premeditată. Ne-a sunat şi a zis că o omoară, asta când era el în Italia, adică acum mai bine de patru zile”, a spus unul dintre prietenii celor doi.

ADVERTISEMENT

“Ea se tot plângea înainte, spunea că vrea să depună ordin de restricţie pentru el. Din păcate, de la gelozie sau de la ce o fi fost în capul lui, a omorât-o”, a declarat o altă cunoştinţă comună.

După comiterea crimei, ucigaşul a rămas în apartament până la sosirea poliţistilor şi a recunoscut că şi-a ucis fosta iubită.

ADVERTISEMENT

Individul, în vârstă de 37 de ani, a fost preluat de oamenii legii şi dus la audieri. Bărbatul este recidivist, iar acum riscă 20 de ani de închisoare.

ADVERTISEMENT
Tags: