News

Fetiță ucisă cu bestialitate, pentru o datorie de 60 de euro. Egipteanul care a comis crima a fost condamnat la moarte

O fetiță de 5 ani din Egipt a fost omorâtă în bătaie ca represalii pentru o datorie mai puțin de 60 de dolari neplătită de mama sa.
17.12.2022 | 17:47
Fetita ucisa cu bestialitate pentru o datorie de 60 de euro Egipteanul care a comis crima a fost condamnat la moarte
Autorul crimei va fi spânzurat/ Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un tribunal din Minya, Egipt, l-a condamnat la moarte pe un comerciant de 20 de ani, Manar, întrucât ar fi ucis în bătaie fiica de 5 ani a unei vecine care îi datora bani, scrie Mirror.

Mama victimei, Mona Omar Mohamed, îi datora negustorului o sumă de mai puțin de 60 de euro. Ucigașul îi mai imputa femeii că-l vorbește de rău în fața celorlalți localnici.

ADVERTISEMENT

Un tribunal egiptean l-a condamnat la moarte prin spânzurare, sentința fiind anunțată joi.

Crima a avut loc pe 16 iulie 2021, când Manar a ademenit-o în casa sa pe Duha Ashraf, de numai 5 ani, căreia i-a promis că-i va da ciocolată. Ulterior, a omorât-o în bătaie pe fetiță și apoi a îngropată în toaleta de la parterul casei sale.

Mona Omar Mohamed și fiul ei de 19 ani Abdel Rahman au semnalat poliției dispariția fetiței.

Investigația a început cu verificarea camerelor de supraveghere din zonă, însă acestea nu au oferit informații relevante în acest caz.

ADVERTISEMENT

După câteva zile, un grup de copii care se jucau lângă casa ucigașului au descoperit trupul fetiței. Poliția a descins la fața locului și a găsit trupul acoperit de vânătăi, cu mai multe fracturi, moartea survenind din cauza unei hemoragii cerebrale.

Lamia Ashraf Ali Khalaf (25 de ani), sora fetiței, a declarat la proces că autorul crimei a încercat să obțină bani de la familia ei, amenințând că o va ucide pe fetiță dacă nu-i primește. Acuzația a fost confirmată de mesajele găsite în telefonul ucigașului.

ADVERTISEMENT

Judecătorul Suleiman Atta Al-Shahed de la Curtea Penală din Minya a decis că este vorba de o crimă premeditată, motiv pentru care asasinul a fost condamnat la moarte.

Tags: