Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Balaj, semnal de alarmă după ce România și-a aflat adversarii de la EURO 2024: “Fotbalul te păcălește”

Cristi Balaj a tras un semnal de alarmă după ce România și-a aflat adversarii din grupele de la Euro 2024. Președintele CFR-ului le-a atras atenția „tricolorilor”.
04.12.2023 | 07:30
Cristi Balaj semnal de alarma dupa ce Romania sia aflat adversarii de la EURO 2024 Fotbalul te pacaleste
Cristi Balaj a analizat grupa României de la Euro 2024. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

România a fost repartizată în Grupa E la Euro 2024 alături de Belgia, Slovacia și învingătoarea din play-off-ul B. Cristi Balaj a venit cu o altă părere despre grupa „tricolorilor” în direct la FANATIK SUPERLIGA. Oficialul celor de la CFR Cluj a ținut să o atenționeze pe naționala lui Edi Iordănescu.

Cristi Balaj, semnal de alarmă după ce România și-a aflat adversarii de la EURO 2024: “Fotbalul te păcălește”

Ultima adversară a României din Grupa E la Euro 2024 va fi învingătoarea dintre Israel, Bosnia și Herțegovina, Ucraina și Islanda. Cristi Balaj a caracterizat grupa României ca fiind una periculoasă. Președintele CFR-ului a menționat că toate echipele joacă un fotbal de calitate la acest nivel.

ADVERTISEMENT

„Este o grupă periculoasă pentru că atunci când te bucuri, și am văzut zâmbet sau bucurie, fotbalul te păcălește. Dacă nu ești foarte motivat, serios sau pregătit și așa cum noi am fost o surpriză plăcută în aceste calificări, așa ar putea să fie și celelalte echipe care par accesibile, dar care nu au ajuns la Euro 2024 întâmplător. 

Avem șanse, asta este cel mai important. Am încredere în Edi Iordănescu, în cei de la Federație. Sper ca toate cluburile să sprijine echipa națională și să fim cât mai mulți români prezenți la Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc să fiu alături de echipa națională. Am fost la Budapesta și la jocul cu Elveția”, a declarat Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA.

Cristi Balaj, susținător al lui Edi Iordănescu: „Stiți ce discurs am avut când era acuzat”

România a terminat neînvinsă grupa de preliminarii. Totuși, tensiunea premergătoare calificării la Euro 2024 a plutit în jurul naționalei până la ultima acțiune din noiembrie, iar Edi Iordănescu a fost extrem de contestat de lumea fotbalului din România.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a susținut că a fost unul dintre puținii care i-au luat apărarea selecționerului când planetele încă nu se aliniaseră. „Simțeam că le aduc noroc și ăsta este principalul motiv pentru care merg la meciurile României.

Atunci când îți cântă imnul nu există un sentiment mai măreț. Știți destul de bine ce discurs am avut când era acuzat (n.r. Edi Iordănescu). Eu am avut acel discurs și înainte de meciul de la Budapesta, eu nu mă schimb.

ADVERTISEMENT

Nu neapărat în cazul lui Edi Iordănescu. Noi, cei de la CFR Cluj vom susține orice antrenor care vine la echipa națională. Cel puțin eu personal, e o datorie în primul rând”, a mai spus Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii de top poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Cristi Balaj, semnal de alarmă după ce România și-a aflat adversarii de la EURO 2024

ADVERTISEMENT