Sport

Cristi Borcea, atac violent la CSA Steaua înaintea derby-ului cu Dinamo: „Un avort spontan care nu-și are locul acolo!”

Cristi Borcea a avut o reacție extrem de dură la adresa CSA Steaua cu mai puțin de două săptămâni înaintea derby-ului cu Dinamo.
06.04.2023 | 10:24
Cristi Borcea atac violent la CSA Steaua inaintea derbyului cu Dinamo Un avort spontan care nusi are locul acolo
Cristi Borcea a avut un atac violant la adresa CSA Steaua. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea, fostul patron al lui Dinamo, a făcut-o praf pe CSA Steaua, înaintea derby-ului care va avea loc marți, 18 aprilie, ora 19:00. Omul de afaceri exclude o revenire în fotbal și a dezvăluit soluția pentru ca echipa din Ștefan cel Mare să poate deveni o forță în fotbalul românesc.

Cristi Borcea o face praf pe CSA Steaua: „Un avort spontan care nu-și are locul acolo!”

CSA Steaua și Dinamo se luptă pe Ghencea în etapa a patra din play-off-ul ligii secunde. Meciul dintre cele două rivale fusese programat inițial, luni, 17 aprilie, însă Jandarmeria Română a formulat o cerere pentru amânarea derby-ului care a fost aprobată de FRF. Luni, 17 aprilie, pe Arena Națională, se dispută partida FCSB – Farul de la ora 21:00 în play-off-ul SuperLigii.

ADVERTISEMENT

Deși a exclus revenirea la Dinamo, Cristi Borcea a rămas aproape de clubul din Ștefan cel Mare. Întrebat despre derby-ul CSA Steaua – Dinamo, fostul finanțatorul al „câinilor” a avut o reacție necontrolată. „Ce derby? Dinamo este în Liga a 2-a, dar CSA Steaua este un avort spontan care nu îşi are locul acolo!”, a declarat Cristi Borcea, potrivit as.ro.

„Pentru asta am ajuns la trei divorţuri şi la o operaţie pe cord deschis la 41 de ani. Pe lângă detenţie, cinci ani şi jumătate. Fotbalul e viaţa mea, Dinamo a fost înaintea soţiilor, familiei, copiilor. Dar eu nu mă mai întorc niciodată în fotbal”, a mai spus fostul patron al lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Cristi Borcea știe când Dinamo va deveni o forță în fotbalul românesc

Deși nu mai vrea să investească la Dinamo, Cristi Borcea a dezvăluit că Patrick, fiul său cel mare, ar putea într-o bună zi să se implice la clubul din Ștefan cel Mare. „Nu îl voi lăsa nici pe Patrick să intre. Poate peste trei, patru ani îmi spune: ‘Vreau să iau eu Dinamo, să conduc, să fac eu, să fiu ca tine’. Nu am ce să-i mai spun atunci”, a mai spus Cristi Borcea.

Cristi Borcea își dorește ca în România să existe un singur Dinamo. Totodată, omul de afaceri consideră că atunci când va beneficia de propriul stadion modern, formația pregătită de Ovidiu Burcă va deveni o forță în fotbalul din România.

ADVERTISEMENT

„Primul lucru care trebuie făcut… să fie un singur Dinamo. În momentul în care vor începe lucrările la stadion, nu cred că vreo echipă va putea să ţină pasul cu Dinamo”, a încheiat Cristi Borcea.

Fanii lui CSA Steaua, furioși după amânarea derby-ului cu Dinamo

Decizia venită de la Federația Română de Fotbal, care a amânat cu o zi partida CSA Steaua – Dinamo, în etapa a patra din play-off-ul Ligii 2 Casa Pariurilor i-a înfuriat pe steliști. Asociația Steliștilor 1947 a adus acuzații Jandarmeriei Române printr-o postare pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

„Doar în România se poate ca jandarmeria să ceară amânarea unui meci pentru că nu are efective suficiente pentru a asigura securitatea. Chiar și așa, jandarmeria evidențiază perfect rivalitățile clubului nostru: ‘Steaua – Dinamo și, evident, Steaua – F.C. Fcsb’.

Foarte mulți suporteri și-au luat deja bilete de avion pentru meci, așteptăm să cumpărăm biletele, este evident pentru toți că meciul de interes al zilei va fi Steaua – Dinamo. #CeiCareNUauTrădat #spiritdeluptă #aicieSteaua #vremSteauaînA”, se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT