Life

Cristi Brancu, anunț despre emisiunea Exclusiv VIP: ”Vă invit să îmi scrieți în mesaj”

Cristi Brancu, informație prețioasă despre show-ul Exclusiv VIP. Ce se întâmplă cu producția difuzată la Prima TV, de la ora 15:30.
06.01.2023 | 18:24
Cristi Brancu anunt despre emisiunea Exclusiv VIP Va invit sa imi scrieti in mesaj
Cristi Brancu, informație prețioasă despre show-ul Exclusiv VIP. Ce se întâmplă cu producția. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumitul jurnalist și soț al frumoasei Oana Turcu a făcut un anunț despre emisiunea pe care o moderează de ceva vreme. Moderatorul le-a transmis tuturor telespectatorilor săi că îi pot scrie mesaje și idei.

Cristi Brancu, informație prețioasă despre show-ul Exclusiv VIP. Ce se întâmplă cu producția

Cristi Brancu este pe sticlă de ani buni, însă acum își dorește să aducă câteva schimbări la show-ul pe care îl moderează. Vedeta i-a invitat pe oameni să-i scrie pentru a îmbunătăți emisiunea care se difuzează de luni până vineri.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul prezentator vrea ca show-ul să fie pe placul celor de acasă. Jurnalistul le promite românilor foarte multe surprize încă de la prima idee!

„Exclusiv VIP își dorește să vă ofere tot ce e mai bun și tot ceea ce vă doriți să descoperiți! Vă invit să îmi scrieți într-un mesaj ce credeți să trebuie să îmbunătățim și ce idei aveți pentru o emisiune ca voi!

ADVERTISEMENT

Mai bună! SURPRIZA este în primul mesaj de mai jos. Mulțumesc!”, a scris prezentatorul de la Prima TV pe contul personal de Instagram.

Cristi Brancu, premii pentru telespectatorii Exclusiv VIP

Cristi Brancu are numeroase premii pentru telespectatorii Exclusiv VIP și susține că cea mai spectaculoasă idee va fi încoronată cu produse cosmetice. Cadoul este de la o firmă foarte cunoscută pe piața românească.

ADVERTISEMENT

„Pentru cea mai interesantă și spectaculoasă idee avem un cadou de la Ardes!”, a mai scris vedeta de la Prima TV pe social media, într-un comentariu.

Mai exact, este vorba de produse recomandate de soția prezentatorului, Oana Turcu, care este foarte atentă la felul în care arată. Frumoasa blondină se menține în formă maximă la vârsta de 48 de ani.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că moderatorul Cristi Brancu a distribuit postarea pe mai multe rețele de socializare putem trage concluzia că vor fi aleși trei câștigători.

ADVERTISEMENT