Life

Ce s-a întâmplat cu Cristi Brancu? Vedeta a dispărut de pe post! Decizia de ultimă oră luată de Prima TV

Prima TV a luat o decizie de ultimă oră cu privire la emisiunea lui Cristi Brancu. Prezentatorul nu a mai apărut pe micul ecran luni, 31 octombrie.
31.10.2022 | 17:16
Ce sa intamplat cu Cristi Brancu Vedeta a disparut de pe post Decizia de ultima ora luata de Prima TV
Cristi Brancu a lipsit de pe micul ecran luni, 31 octombrie. Foto: Prima TV
ADVERTISEMENT

Cristi Brancu a lipsit de pe micile ecrane luni, 31 octombrie 2022. Realizatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV trebuia să fie pe post, așa cum a anunțat în ediția difuzată vineri, pe 28, însă acesta n-a mai spus ”prezent” în fața telespectatorilor.

Cristi Brancu nu va mai apărea lunea la Prima TV. Decizia de ultimă oră a postului

FANATIK a aflat ce s-a întâmplat cu prezentatorul, care de curând a fost într-o mini-vacanță împreună cu nevasta, Oana, și fiul, Tudor, la Atena.

ADVERTISEMENT

Brancu n-a lipsit pentru că și-ar fi prelungit vacanța, ci decizia a fost luată de producători! Prima TV a schimbat grila pe ultima sută de metri, conform informațiilor aflate în exclusivitate de FANATIK.

Prin urmare, emisiunea pe care o prezintă Cristi Brancu nu va mai fi dituzată lunea, ci doar de marți până vineri! „Emisiunea este de marți până vineri. S-a schimbat grila”, ne-a transmis un reprezentant de la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Interesant este faptul că Brancu era ferm convins că le va da întâlnire din nou telespectatorilor de la ora obișnuită, 15:30. La finalul ediției de vineri, acesta le-a spus fanilor săi că îi așteaptă în ediția de azi. Mai mult decât atât, pe pagina web a postului de televiziune, modificarea nu a fost trecută la categoria programelor tv, show-ul figurând în continuare de la ora 15:30.

DJ Morris, scos din schemă în noul sezon

Nu este prima modificare pe care o suferă show-ul monden al lui Cristi Brancu. Până la începerea noului sezon, emisiunea începea de la ora 15:00, însă odată cu refacerea grilei, Exclusiv VIP s-a mutat la ora 15:30.

ADVERTISEMENT

Prima TV a renunțat și la asistentul realizatorului de televiziune, DJ Morris, cel care întreținea atmosfera în sezonul trecut. Chiar Cristi Brancu ne-a dezvăluit de curând că a fost decizia producătorilor de a face mici schimbări.

„Morris e prietenul nostru de mulți ani de zile și ne-am bucurat să muncim și să râdem în fiecare zi, timp de un an. Acest sezon Exclusiv VIP a avut altă strategie. Artistul Morris poate veni oricând la noi!”, ne-a transmis Brancu.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă se simte ”eliberat” de faptul că Teo Trandafir nu mai e pe același tronson orar cu el, acesta a zis că dispariția Teo Show de la Kanal D în timpul săptămânii (n.r.: emisiunea a fost mutată în diminețile de sâmbătă și duminică), Brancu ne-a mărturisit că principala bătălie este cu el însuși, zi de zi.

„Principala bătălie e cu noi. Zilnic. Cu subiectele pe care le propunem, cu calitatea informațiilor și volumul emoțiilor din poveștile spuse. Că Teo sau altcineva e la altă oră nu înseamnă că un post TV se închide, ci vine cu alte provocări pentru public. În mai mult de un an și jumătate s-au schimbat enorm de multe pe telecomandă. Dar meciul se joacă în fiecare zi! Abia ne-am încălzit!”, ne-a zis prezentatorul.

Cristi Brancu este unul dintre cei mai longevivi realizatori de emisiuni mondene din România. În trecut, acesta a prezentat show-ul „Agenția VIP” de la Antena Stars, însă s-a remarcat și în mediul online, unde pe perioada pandemiei a realizat un podcast pe YouTube.

ADVERTISEMENT