Sport

Ștefan Bichir își termină mandantul la CSA Steaua. Cine va fi noul comandant. Exclusiv

Ștefan Bichir, comandantul CSA Steaua București, își încheie interimatul în luna mai. Ce urmează să se întâmple în Ghencea.
03.04.2024 | 22:28
Stefan Bichir isi termina mandantul la CSA Steaua Cine va fi noul comandant Exclusiv
Ștefan Bichir își încheie mandatul de comandant al CSA Steaua București în luna mai. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ștefan Bichir părea că are șanse mici să mai continue în funcția de comandant al Clubului Sportiv al Armatei Steaua din luna mai, când își va termina mandatul de comandant. FANATIK a aflat detalii de culise despre decizia care s-a luat la nivel de conducere.

Ștefan Bichir își încheie interimatul în fruntea CSA Steaua București

Ștefan Bichir nu este numit pe o perioada nedeterminată în fruntea CSA Steaua București, însă din informațiile FANATIK sunt mari șanse ca Ministerul Apărării Naționale să îl reconfirme pe comandantul clubului pentru încă șase luni.

ADVERTISEMENT

Este foarte improbabil ca Armata să numească un alt comandant, mai ales că funcția nu este foarte râvnită și sunt puțini cei care și-ar asuma o astfel de responsabilitate, într-un moment în care performanțele lipsesc, echipa de fotbal nu are drept de promovare, iar suporterii contestă întreaga conducere.

Prin urmare, Ștefan Bichir va conduce destinele clubului Steaua cel puțin până în luna octombrie a acestui an. Colonelul ocupă această funcție din luna mai 2023, când l-a înlocuit pe Mădălin Hîncu.

ADVERTISEMENT

Ștefan Bichir putea fi înlocuit de Răzvan Pîrcalbu: „Recunosc că au fost discuții”

FANATIK a dezvăluit că Răzvan Pîrcălabu și-a dorit să ocupe funcția de comandant al CSA Steaua București. Șeful Secției de Lupte a „militarilor” este și președintele Federației Române de Lupte de mai bine de 11 ani.

Fostul sportiv al clubului Steaua are influență și la nivel internațional. Pîrcălabu a fost desemnat membru în Biroul Executiv al Federaţiei Internaţionale de Lupte:

ADVERTISEMENT

„Eu sunt sunt stelist de mic. Tatăl meu a făcut lupte la Steaua, sunt preşedinte al secţia de lupte de atâţia ani. Dacă se va considera de cuviinţă, oricând cei de la MApN se pot baza pe mine.

Recunosc că au fost discuţii, însă nimic mai mult. Rămâne de văzut dacă se va trece la nivelul următor”, a dezvăluit Răzvan Pîrcălabu potrivit Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă în cele din urmă MApN va merge în continuare pe mâna lui Ștefan Bichir sau dacă varianta Răzvan Pîrcălabu va fi din nou de actualitate.

  • 6 luni e durata împuternicirii primite de Ștefan Bichir în fruntea CSA Steaua București de la MApN
ADVERTISEMENT
Tags: