Sport

Cristi Chivu, umilit de Barcelona în Youth League. Ce a făcut Inter U19 după zvonurile că românul va prelua echipa mare

Cristi Chivu a suferit o adevărată umilinţă în Youth League după ce Inter, echipa pe care o antrenează, a fost umilită de Barcelona cu 1-6.
04.10.2022 | 20:09
Cristi Chivu umilit de Barcelona in Youth League Ce a facut Inter U19 dupa zvonurile ca romanul va prelua echipa mare
Crisi Chivu, pe banca celor de la Inter Primavera
ADVERTISEMENT

Cristi Chivu a câştigat în sezonul trecut titlul în Italia la Primavera alături de echipa de tineret a celor de la Inter şi presa din Italia îl dădea principalul favorit să îl înlocuiască pe banca tehnică pe Simone Inzaghi la echipa mare.

Cristi Chivu, umilit de Barcelona în Youth League! Inter nu a avut nicio şansă

Însă, la o zi după informaţiile din presa italiană privind preluarea echipei mari, Cristi Chivu a fost umilit de Barcelona în Youth League. Tineretul lui Inter nu a avut nicio şansă în faţa catalanilor, pierzând cu 1-6.

ADVERTISEMENT

Catalanii au deschis scorul în minutul 5 prin Riad, iar scorul a fost majorat în minutul 20 de Fernandez. Până la pauză, Chivu a schimbat de două ori, însă problemele au continuat pentru italieni.

Stante a văzut cartonaşul roşu chiar înainte de pauză. Barcelona a continuat recitalul şi a mai înscris prin Barbera (marcator al unei “duble”), Hernandez şi Guiu, care a dus scorul la un neverosimil 6-0.

ADVERTISEMENT

Unicul gol al lui Inter U-19 a fost marcat din lovitură de pedeapsă de Fontanarosa (86). Catalanii urcă pe primul loc în grupă cu acest succes, fiind urmaţi de Inter, care a adunat patru puncte în primele trei etape.

Chivu, pe lista posibililor înlocuitori ai lui Simone Inzaghi la echipa mare: “El reprezintă alegerea internă logică”

Potrivit celor de la Tuttosport, Cristi Chivu este printre favoriţii pentru înlocuirea lui Simone Inzaghi, la echipa mare a celor de la Inter. Postul antrenorului se clatină şi Inzaghi ar putea fi demis în cazul unui eşec cu Barcelona:

ADVERTISEMENT

“Chivu a luat-o de jos, de la echipa U14. A promovat la Primavera și a cucerit titlul. El reprezintă alegerea internă logică și e managerul care ar sta pe bancă cel puțin până la pauza provocată de Campionatul Mondial (n.r. 20 noiembrie 2022)”, scriu italienii.

Fundaşul român a evoluat între 2007 şi 2014 la Inter!

Cristi Chivu a trecut pe la mai multe echipe de juniori de la Inter, începând cu U14 şi continuând cu U17, U18 și Inter Primavera, alături de care a câştigat Scudetto în stagiunea trecută.

ADVERTISEMENT

Fostul fundaş român a evoluat la Inter între 2007 şi 2014, reuşind să câştige trei titluri în Serie A, două Cupe Ale Italiei, un trofeu Champions League, două Supercupe ale Italiei şi un Mondial al cluburilor.

ADVERTISEMENT