Sport

Cristi Chivu, în „pole position” pentru a-i lua locul lui Simone Inzaghi la Inter! Anunțul făcut de jurnaliștii italieni

Cristi Chivu pare că este principalul candidat pentru a-i lua locul lui Simone Inzaghi pe banca tehnică a lui Inter Milano.
03.10.2022 | 19:40
Cristi Chivu in pole position pentru ai lua locul lui Simone Inzaghi la Inter Anuntul facut de jurnalistii italieni
Cristi Chivu, în „pole position” pentru a-i lua locul lui Simone Inzaghi la Inter. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Fostul căpitan al României este antrenorul lui Inter Primavera, alături de care a obținut mai multe rezultate notabile de-a lungul timpului.

Cristi Chivu, în „pole position” pentru a-i lua locul lui Simone Inzaghi la Inter

Inter Milano are un început catastrofal de campionat, de altfel fiind cel mai slab sezon din ultimul deceniu al „nerazzurrilor”, trupa lui Simone Inzaghi având doar 12 puncte acumulate în primele 8 etape.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii italieni au scris despre nemulțumirea conducerii clubului cu privire la începutul slab de sezon și au notat că în cazul în care Simone Inzaghi nu va mai continua ca antrenor al vicecampioanei Italiei, locul lui va fi luat de Cristi Chivu.

„Chivu a luat-o de jos, de la echipa U14. A promovat la Primavera și a cucerit titlul. El reprezintă alegerea internă logică”, au scris jurnaliștii de la TuttoSport.

ADVERTISEMENT

Totodată, Cristi Chivu reprezintă și o variantă mult mai ieftină pentru postul de antrenor, mai ales după problemele financiare pe care clubul le-a întâmpinat recent.

În sezonul trecut, Cristi Chivu a câștigat titlul cu Inter Primavera, fiind și ofertat la finalul sezonului de a fi antrenor secund în Serie A, la Sampdoria.

ADVERTISEMENT
  • 41 de ani are Cristi Chivu

Dejan Stankovic reprezintă o altă variantă pentru Inter

Dejan Stankovic nu mai este antrenorul Stelei Roșii Belgrad, însă acesta a reușit să obțină rezultate notabile alături de campioana Serbiei, pariticpând inclusiv în grupele Champions League.

Stankovic a câștigat cu Steaua Roșie nu mai puțin de trei titluri în Serbia și două cupe ale Serbiei, în plus este un jucător emblematic pentru istoria lui Inter.

ADVERTISEMENT

În cariera de fotbalist al lui Inter Milano, Dejan Stankovic a câștigat 5 titluri de campion al Italiei, 4 Cupe ale Italiei, 1 trofeu UEFA Champions League și 1 Campionat Mondial al Cluburilor. În plus, cele mai multe meciuri din cariera sa, le-a jucat pentru Inter.

  • 44 de ani are Dejan Stankovic
ADVERTISEMENT