Sport

Cristi Dulca nu e de acord cu Gigi Becali privind transferul lui Marco la Chindia: ”Nu se pune problema să se întoarcă”

Cristi Dulca este încrezător că fiul său, Marco, poate să-l facă pe Gigi Becali să se răzgândească și să rămână în lotul FCSB, și are și ”rețeta”.
25.10.2022 | 09:26
Cristi Dulca nu e de acord cu Gigi Becali privind transferul lui Marco la Chindia Nu se pune problema sa se intoarca
Marco Alexandru Dulca si Tudor Cristian Baluta in meciul de fotbal dintre Farul Constanta si FCSB, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, miercuri 31 august 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Nominalizat între jucătorii care ar urma să părăsească FCSB în perioada de mercato din iarnă, Marco Dulca a jucat doar 9 minute la Arad, în meciul UTA – FCSB 2-2, contând pentru Cupa României Betano. Fostul fundaș Cristi Dulca, tatăl fotbalistului, crede că fiul său va rămâne în cele din urmă în lotul vicecampioanei. Și spune că trebuie să profite de orice șansă i se va oferi.

”Dacă ar ceda, ar fi o demonstrație că nu știe să lupte și nu își caută locul în echipă”, spune, Cristi Dulca, despre fiul său, Marco

Înaintea meciului cu UTA Arad. din runda cu numărul 14 din SuperLiga, așa cum anunța în exclusivitate FANATIK, Gigi Becali a făcut,  o vizită în cantonamentul echipei. Scopul: o discuție cu stafful și jucătorii după dublul 0-5 cu Silkeborg.

ADVERTISEMENT

Ulterior, la Pro Arena, a nominalizat și fotbaliști care ar putea părăsi echipa. ”Bouhenna, Dulca şi Rusu o să rămână sau nu. Cert este că nu vor mai fi în lot, probabil”, declara, la acel moment, Becali.

Primii doi au evoluat și în meciul din Cupa României. Și, pentru Bouhenna, evenimentele din acel joc par să conducă către un destin implacabil.

ADVERTISEMENT

Eliminat pentru două galbene în mai puțin de un minut, jucătorul al cărui destin atârna oricum, după returul cu Silkeborg, de o ață subțire, a primit verdictul. ”Un jucător care face așa ceva n-are ce căuta în nicio echipă. Dacă nu pleacă în iarnă, o să plece în vară, că i se termină contractul”, a spus Becali.

Mai mult, Becali a anunțat, spre exemplu, că intenționează să-i împrumute din iarnă pe Haruț și Ianis Stoica. N-a mai rostit însă vreo vorbă despre Marco Dulca, care a intrat spre finalul jocului de la Arad. Iar tatăl jucătorului crede în continuare în viitorul lui Marco la FCSB.

ADVERTISEMENT

“El e bine, e profesionist, când va fi folosit trebuie să dea totul. Important este să fie sănătos și să poată juca când i se va da șansa.

Nu mi s-a părut că a jucat slab când a intrat. Nu o zic din postura de părinte. Dacă eram inginer constructor nu-mi dădeam cu părerea, dar așa cred că pot să analizez.

ADVERTISEMENT

Antrenorul face strategia, nu pot să vorbesc în numele lui Dică. Nu se pune problema să se întoarcă (n.r. la Chindia).

Dacă ar ceda, ar fi o demonstrație că nu știe să lupte și nu își caută locul în echipă. Trebuie să lupte indiferent de critici și să-și vadă de treabă”, a spus Cristi Dulca, potrivit Digi Sport.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,34  este cota pentru „1 solist” la Anderlecht – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT