Sport

Gigi Becali s-a dus la Berceni peste jucători înainte de FCSB – UTA. Nicolae Dică a confirmat Fanatik: “Le-a spus și lucruri negative”. Update exclusiv

Gigi Becali a mers la echipă în cantonamentul FCSB după umilința cu Silkeborg, scor 0-5. Vizita patronului a fost neanunțată, mesajul transmis de Becali fiind unul tranșant.
16.10.2022 | 15:54
Gigi Becali sa dus la Berceni peste jucatori inainte de FCSB  UTA Nicolae Dica a confirmat Fanatik Lea spus si lucruri negative Update exclusiv
Gigi Becali s-a dus la Berceni peste Dică și jucători înainte de FCSB - UTA. Mesajul ferm pe care l-a transmis patronul. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
16-10-2022
18:37

Nicolae Dică a confirmat FANATIK. Ce a discutat Gigi Becali cu jucătorii la baza din Berceni

Nicolae Dică a recunoscut înainte de FCSB – UTA că Gigi Becali a fost la baza din Berceni pentru a discuta cu jucătorii, așa cum a anunțat FANATIK. Antrenorul vicecampioanei a explicat că nu este prima dată când Becali face acest gest și că jucătorii au fost motivați de vizita neașteptată.

“A fost, nu e prima dată când vine, a fost și în mandatul trecut, i-a încurajat că urmează meciuri importante pentru noi. A fost o discuție constructivă, le-a spus și lucruri negative, dar mai mult i-a încurajat”, a explicat Dică.

FCSB a suferit una dintre cele mai mari umilințe din istoria participărilor românești în cupele europene. Roș-albaștrii au pierdut tur-retur cu Silkeborg, scor 0-10, danezii aplicând aceeași corecție pe Arena Națională ca și în tur, scor 0-0.

Gigi Becali s-a dus la Berceni peste Dică și jucători înainte de FCSB – UTA!

Gigi Becali nu a stat cu mâinile în sân și, din informațiile FANATIK, s-a dus la Berceni peste Nicolae Dică și jucători înainte de FCSB – UTA Arad. Vizita patronului a fost neanunțată, lotul roș-albaștrilor fiind surprins de această apariție.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că patronul FCSB le-a transmis un mesaj ferm jucătorilor, spunând că nu vrea să aibă emoții cu locul de play-off. Umilințele cu Silkeborg nu au fost uitate, iar Gigi Becali i-a certat pe jucători pentru prestațiile lamentabile din Conference League.

FCSB urcă până pe locul 7 cu o victorie în fața UTA-ei!

FCSB joacă împotriva celor de la UTA Arad, duminică, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Roș-albaștrii vor să șteargă impresia din acest sezon al cupelor europene cu o nouă victorie în campionat, care i-ar apropia pe roș-albaștrii de play-off.

ADVERTISEMENT

De altfel, o victorie împotriva UTA-ei a propulsa FCSB de pe locul 13 până pe locul 7, cu două meciuri mai puțin disputate. Elevii lui Nicolae Dică au obținut două victorii la rând în campionat, dar mai au de tras pentru a reveni între primele echipe.

Roș-albaștrii au avut un început foarte slab de campionat, cu o singură victorie obținută în primele 9 etape. Seria negativă a dus echipa în subsolul clasamentului, iar obiectivul trasat de patron este urcarea pe un loc de play-off cât mai repede.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a schimbat prioritățile după startul dezastruos de sezon: “I-am transmis lui Dică, meciurile din campionat sunt pe primul loc”

Deși echipa s-a calificat în grupele Conference League, Gigi Becali a declarat că prioritară este prestația în campionat, după începutul dezastruos de sezon:

“De acum vom da totul în campionat. Eu sunt liniştit, chiar dacă am pierdut atâtea meciuri pentru că am încredere că echipa îşi va reveni. Dar i-am transmis lui Dică, meciurile din campionat sunt pe primul loc.

ADVERTISEMENT

Nu pot să spun că nu mă interesează Conference League. Cum să nu mă intereseze? Dar nu o să joace titularii. Dar noi avem lot. De asta am transferat jucători, să putem juca şi în Europa şi în campionat”, a spus Becali pentru FANATIK înaintea “dublei” cu Silkeborg.

FCSB are și două meciuri mai puțin disputate în SuperLiga față de contracandidatele la play-off, cu CFR Cluj și FC Botoșani. Cele două restanțe sunt programate în luna decembrie, după Campionatul Mondial.

  • 6 locuri urcă FCSB în clasament dacă va câștiga meciul cu UTA
  • 3 victorii a obținut FCSB în campionat până acum

  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru „total goluri: 2-3” la FCSB – UTA. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT