Sport

Un triplu campion al României cu FCSB a fost prins drogat la volan! Reacție dură a unui fost coechipier

Cristi Tănase are probleme cu legea. Fostul căpitan al FCSB-ului a fost prins drogat la volan, iar Poliția din Pitești i-a luat permisul și i-a întocmit dosar penal.
28.12.2023 | 13:03
Un triplu campion al Romaniei cu FCSB a fost prins drogat la volan Reactie dura a unui fost coechipier
Un triplu campion al României a fost prins drogat la volan! Poliția i-a întocmit dosar penal. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
28-12-2023
11:09

Ionuț Rada, mesaj virulent în cazul lui Cristi Tănase

Fostul coechipier al lui Cristi Tănase la FCSB, Ionuț Rada, a avut o reacție extrem de dură după ce a aflat că fostul mijlocaș a fost prins drogat la volan.

”Știrea din această dimineață cu un fost coleg depistat pozitiv cu o substanță stupefiantă la un control de rutină de către polițiștii biroului rutier, este un alt semnal de alarmă că sportivii sau foștii sportivi au nevoie de o educație sportivă, de sprijin, de ajutor!

Atrag atenția de foarte mult timp asupra cluburilor din România să se implice urgent în educația sportivilor! Nu este doar despre performanță, un club responsabil știe că generația actuală si nu numai este expusă unei realități dure în afara terenului, si mai ales după terminarea carierei!

LA MODĂ NU ESTE SĂ TE DROGHEZI! LA MODĂ ESTE SĂ TRĂIEȘTI!”, este mesajul postat de Rada pe contul de Facebook.

 

Cristi Tănase (36 de ani) a comis-o din nou. În seara zilei de miercuri, 27 decembrie, fostul internațional român a fost prins drogat la volan de către polițiștii piteșteni. Lui „Dodel” i-a fost reținut carnetul de conducere și i s-a făcut dosar penal.

Cristi Tănase, drogat la volan. Poliția i-a făcut dosar penal

Polițiștii piteșteni i-au luat permisul lui Cristi Tănase și i-au întocmit dosar penal după ce l-au prins pe fostul fotbalist de la FCSB conducând sub influența substanțelor interzise.

ADVERTISEMENT

„Cristian Tănase a fost depistat în această seară, drogat în trafic, de către polițiștii biroului rutier Pitești. Fostul fotbalist de la, în vârstă de 36 de ani, a fost oprit pentru un control de rutină la marginea orașului, spre comuna Bradu”, conform Știrile Pro TV.

Potrivit aceleiași surse, triplul campion al României cu FCSB a fost dus la audieri și a rămas fără permis de conducere pe perioada cercetărilor, fiindcă i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor interzise.

ADVERTISEMENT

„Dodel” a comis-o și în 2010

Nu este pentru prima dată când Cristi Tănase este prins de către autorități. În 2010, pe vremea când îmbrăca tricolul roș-albaștrilor, lui „Dodel” i-a fost reținut permisul deoarece a condus sub influența băuturilor alcoolice.

De-a lungul carierei, Cristi Tănase a evoluat pentru FC Argeș, FCSB, Academica Clinceni, Tianjin Teda, Sivasspor, Karabükspor și Giresunspor. Piteșteanul, fost căpitan al celor de la FCSB are și 41 de selecții pentru echipa națională a României, pentru care a marcat de șase ori.

ADVERTISEMENT

Cea mai bună perioadă din cariera lui Tănase a fost la FCSB, club pentru care a jucat în perioadele 2009-2015 și 2018. În tot acest timp el a câștigat trei titluri de campion, două Cupe ale României, o Supercupă și o Cupă a Ligii.

De ce n-a ajuns mai sus Cristi Tănase: „A fost pentru prima dată când m-am răstit la un jucător”

În cele 230 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul roș-albastru, „Dodel” a marcat 30 de goluri și a oferit 48 de pase decisive. „Cristi Tănase era un jucător nedefinit ca și caracteristici.

ADVERTISEMENT

Avea caracteristici și de nr. 8 și să joace în bandă și de nr. 10. Dar era peste tot ce aveam acolo (n.r. – FC Argeș), ca și calitate. Singurele lucruri la care suferea erau ritmurile înalte de joc. Dacă jucam cu echipa lui Petrescu, spre exemplu, care sărea peste faza de construcție și era numai tranziție. Contraatac, fază defensivă, contraatac, fază defenisvă.

La ritmurile astea înalte el suferea. Parcă nici nu avea pornirea, văzând că e mai bun ca ceilalți, trebuia cumva să îl cointeresezi tot timpul. Trebuia ba să mă iau de el, ba să îl mângâi ca să lucreze în antrenament acest tip de potență aerobă, să își depășească cumva limitele.

Mi-aduc aminte că eram în Portugalia într-un cantonament și le-am dat liber și am zis la ora x să fie toată lumea aici ca să putem pleca. Și am stat după Tănase vreo 10 minute. Mai aveam 2-3 minute în care eram pe punctul să spun ‘Gata, plecăm la cantonament’.

A fost pentru prima dată când m-am răstit la un jucător. Tonalitatea n-a fost una bună. I-am zis ceva de genul ‘Stăm după tine?’ O chestie urâtă. N-are rost să mai spun. Nu l-am înjurat. Dar au fost și momente faine, când ne-am îmbrățișat după goluri”, a povestit Ionuț Badea, unul din foștii antrenori ai lui Tănase de la FC Argeș, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.40 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB - UTA Arad