Sport

Cum a trăit Florinel Coman în tribună meciul de titlu al FCSB-ului: ”Simțeam că va fi seara noastră”. Ce a zis de plecare

FCSB a devenit campioană după o pauză de 9 ani, iar atacantul Florinel Coman a trăit intens în tribune meciul decisiv cu Farul.
27.04.2024 | 23:27
Cum a trait Florinel Coman in tribuna meciul de titlu al FCSBului Simteam ca va fi seara noastra Ce a zis de plecare
FCSB a devenit campioană după o pauză de 9 ani, iar atacantul Florinel Coman a trăit intens în tribune meciul decisiv cu Farul. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” au cucerit matematic un nou titlu, după ce s-au impus în fața campioanei en-titre pe Arena Națională, scor 2-1, cu golurile marcate de David Miculescu și Alexandru Băluță.

Florinel Coman, entuziast după ce a câștigat titlul cu FCSB

La finalul meciului FCSB – Farul 2-1, din etapa a 7-a a play-off-ului din SuperLiga, atacantul Florinel Coman a vorbit despre bucuria pe care o trăiește după câștigarea titlului alături de ”roș-albaștri”.

ADVERTISEMENT

”Aveam încredere în băieți, simțeam că va fi seara noastră și că ne vom bucura împreună. Trebuie să sărbătorim acum și vom vedea după. Cel mai emoționant a fost al doilea gol.

Este o zi pe care o așteptam din prima zi din acest campionat. A fost splendid în peluză, chiar mă gândeam că aș fi vrut să vad meciul de acolo. Este mai mare bucuria acum decât atunci când vom fi premiați.

ADVERTISEMENT

Ce urmează? O cină romantică, o să sărbătorim. O să celebrăm și cu fanii, vedeți cât de importanți sunt suporterii noștri. Această vară se anunță însorită, caldă, frumoasă”, a declarat Coman.

Florinel Coman a acuzat probleme musculare în meciul cu Sepsi OSK și, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, a absentat de la duelul cu Farul care a consemnat câștigarea matematic a titlului pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

FANATIK a mai anunțat în exclusivitate că atacantul ”roș-albaștrilor” va apela la serviciile Marijanei Kovacevic. Perla lui Gigi Becali va pleca la Belgrad luni, 29 aprilie, și va sta 4 zile în capitala Serbiei.

Cum au petrecut jucătorii în vestiar

Pe Arena Națională s-a trăit la maxim acest succes al celor de la FCSB, iar managerul Mihai Stoica a mers să sărbătorească succesul alături de fanii din Peluza Nord fără să țină cont de faptul că avea fața plină de sânge.

ADVERTISEMENT

După ce a coborât din mijlocul suporterilor, conducătorul ”roș-albaștrilor” a primit un prosop cu care și-a șters sângele de pe față. Apoi, el s-a îmbrățișat pe gazon cu fiica sa, Teodora, prezentă și ea la meci.

După ce au devenit campioni matematic, jucătorii celor de la FCSB s-au bucurat la fel ca cei de la Inter Milano. Fotbaliștii lui Gigi Becali au sărbătorit în vestiar pe melodia lui Ionuț Cercel – Made in România.

După fluierul final, câțiva zeci de fani au alergat pe gazon pentru a se bucura alături de jucători, dar au fost repede placați de oamenii de ordine, spre nemulțumirea tribunelor. Jucătorii lui Charalambous au celebrat câștigarea campionatului alături de galerie.

Până la urmă, fanii au avut câștig de cauză și mii au invadat gazonul pentru a se bucura pentru titlul câștigat. Suporterii au alergat, și-au făcut poze și au scandat minute în șir: “Campionii!”

ADVERTISEMENT