Sport

FCSB, la fel ca Inter Milano! Imagini de colecție din vestiarul campionilor. Pe ce melodie s-a sărbătorit titlul. Video

FCSB a sărbătorit titlul la fel ca Inter Milano. "Roș-albaștrii" au câștigat meciul cu Farul Constanța și au devenit campioni matematic.
27.04.2024 | 23:10
FCSB la fel ca Inter Milano Imagini de colectie din vestiarul campionilor Pe ce melodie sa sarbatorit titlul Video
FCSB a sărbătorit ca Inter Milano. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

“Roș-albaștrii” s-au impus cu 2-1 în fața celor de la Farul Constanța și au câștigat titlul matematic. Jucătorii celor de la FCSB au sărbătorit precum campionii celor de la Inter Milano.

FCSB, la fel ca Inter Milano! Imagini de colecție din vestiarul campionilor. Pe ce melodie s-a sărbătorit titlul. Video

După ce au devenit campioni matematic, jucătorii celor de la FCSB s-au bucurat la fel ca cei de la Inter Milano. Fotbaliștii lui Gigi Becali au sărbătorit în vestiar pe melodia lui Ionuț Cercel “Made in Romania”.

ADVERTISEMENT

În etapa 7 a play-off-ului SuperLigii, liderul a întâlnit Farul Constanța, formație pe care a învins-o cu 2-1. Golurile au fost marcate de Miculescu și Băluță pentru gazde, iar pentru oaspeți a înscris Rivaldinho.

Astfel, “roș-albaștrii” au câștigat primul titlu după 9 ani și 8 sezoane în care au terminat numai pe locul 2. Bucuria tinerilor jucători antrenați de cuplul Charalambous – Pintilii au celebrat la maxim această reușită și așteaptă cu nerăbdare ceremonia oficială care va avea loc după meciul cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Inter Milano a sărbătorit titlul pe “Made in Romania”

Inter a câștigat derby-ul cu AC Milan, scor 2-1, în etapa a 33-a din Serie A. Acerbi și Thuram au înscris pentru “nerazzurri”, în timp ce Tomori a redus din diferență și a stabilit scorul final. Finalul de pe San Siro a fost unul nebun.

Jucătorii celor două rivale s-au încăierat, iar Theo Hernandez, Davide Calabria (ambii AC Milan), dar și Denzel Dumfries (Inter) au primit direct cartonașul roșu.

ADVERTISEMENT

Astfel, trupa lui Simone Inzaghi a ajuns la 86 de puncte în 33 de etape, la 17 puncte avans de locul 2 ocupat de AC Milan, cu 5 etape rămase până la finalul sezonului. Atmosfera de sărbătoare s-a instalat în tabăra lui Inter după fluierul de final.

Inter a cucerit titlul cu numărul 20 și și-a trecut a doua stea pe siglă. Toată banca „nerazzurrilor” a zburdat pe teren, iar jucătorii au fost surprinși în lacrimi. De cealaltă parte, suporterii lui AC Milan, gazdă la meciul de luni seară, au privit neputincioși sărbătoarea rivalilor.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii lui Inter au sărbătorit titlul în vestiar pe maneaua “Made in Romania” a lui Ionuț Cercel. Melodia a devenit virală pe rețelele de socializare în ultimele luni.

ADVERTISEMENT