Fotbal intern

Cristian Bălgrădean acceptă presiunea de la FCSB: ”Suntem printre cei mai buni jucători din țară”

07.04.2019 | 11:22
Cristian Balgradean accepta presiunea de la FCSB Suntem printre cei mai buni jucatori din tara

Portarul Cristian Bălgrădean acceptă presiunea existentă FCSB și crede că acest lucru este normal la nivelul la care se află vicecampioana României. Titularul postului la FCSB speră în continuare să câștige titlul în acest sezon și își dorește ca CFR Cluj să nu câștige meciul de duminică seară din deplasare cu U Craiova, din etapa a patra a play-off-ului Ligii 1 Betano.

Cristian Bălgrădean acceptă presiunea de la FCSB: ”Avem condiții excelente”

”Mâine (n.r. – luni) va fi alt meci decât a fost cel din iarnă de la Sfântu Gheorghe și vrem să câștigăm. Am spus mereu că odată cu trecerea timpului vom arăta mult mai bine și acest lucru se vede. Avem condiții excelente și suntem printre cei mai buni jucători din țară. Presiune va fi tot timpul pentru că la Steaua se dorește mereu câștigarea de trofee”, a declarat Cristian Bălgrădean despre presiunea de la FCSB.

În conferința de presă susținută înaintea partidei cu Sepsi Sfântu Gheorghe, Cristian Bălgrădean a vorbit și despre derby-ul rundei a patra a play-off-ului dintre U Craiova și CFR Cluj. ”Cred că este un meci deschis în care se poate întâmpla orice. Pentru noi ar fi bine să fie egal sau să bată Craiova. Important este să nu bată CFR”, a spus portarul FCSB-ului.

Cristian Bălgrădean și Cosmin Vâtcă se salută după meciul FC Voluntari - FCSB
Cristian Bălgrădean și Cosmin Vâtcă se salută după meciul FC Voluntari – FCSB

Mihai Teja nu are o favorită la derby-ul de pe Ion Oblemenco

Tehnicianul ”roș-albaștrilor”, Mihai Teja, a afirmat în cadrul aceleiași conferințe de presă că nu va ține cu niciuna dintre cele două formații la derby-ul de pe stadionul Ion Oblemenco, dar a precizat că își dorește ca FCSB să câștige întâlnirea cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa a patra a play-off-ului Ligii 1 Betano, care se va disputa luni, 8 aprilie, de la ora 21:00, pe Arena Națională din Capitală.

Mihai Teja a ținut să comenteze și zvonurile care circulă privind o eventuală demitere a sa în vară și a spus că nu ține de scaun. Referitor la informația oferită de FANATIK, conform căreia finanțatorul Gigi Becali ar fi dispus să-l cedez pe Florin Tănase la finalul sezonului pentru o sumă de trei milioane de euro, antrenorul vicecampioanei consideră că prețul este unul corect.