Life

Cristian Boureanu neagă acuzațiile de violență la adresa Valentinei Pelinel după ce s-a spus că a împins-o pe scări: „Nu am ajuns să ne batem”

Cristian Boureanu neagă acuzațiile de violență la adresa Valentinei Pelinel după s-a spus că a împins-o pe scări după ce aflat de relația ei cu Cristi Borcea.
10.10.2022 | 14:40
Cristian Boureanu neaga acuzatiile de violenta la adresa Valentinei Pelinel dupa ce sa spus ca a impinso pe scari Nu am ajuns sa ne batem
Cristian Boureanu neagă acuzațiile de violență la adresa Valentinei Pelinel. Foto: Captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Cristian Boureanu a vorbit despre episoadele violente din trecutul său în ceea ce privește în relațiile cu femeile și despre incidentul în care Valentina Pelinel a căzut pe scări și chiar el a fost acuzat că a împins-o.

Cristian Boureanu neagă acuzațiile de violență la adresa Valentinei Pelinel

Cristian Boureanu a mărturisit că nu a împins o pe Valentina Pelinel la munte, așa cum s-a scris în presă la acel moment.

ADVERTISEMENT

Mai mult, acesta a precizat că a avut și un martor, pe Monica Tatoiu, el fiind la parter, iar fosta lui soție cobora scările, moment în care a căzut dar fără să aibă el vreo vină.

Cristian Boureanu a mai spus că presa a relatat multe informații care nu erau adevărate și care au fost dovadă a unei lipse de responsabilitate, a afirmat el în emisiunea lui Denise Rifai.

ADVERTISEMENT

În același timp, omul de afaceri a recunoscut că a avut destule incidente violente cu femeile din viața lui, dar unele de agresivitate verbală și în niciun caz de agresivitate fizică.

„N-am știut de Valentina și de Borcea. Atunci s-a spus că am împins-o pe Valentina și și-a rupt piciorul, la munte.

ADVERTISEMENT

Noroc că eram cu Monica Tatoiu lângă, eu eram jos, Monica și abia după aia Valentina, care a căzut.

S-au spus multe lucruri în presă, e o mare lipsă de responsabilitate și, din păcate, problema Europei: «vai, săracii»

ADVERTISEMENT

Am avut incidente de agresivitate, mai ales verbală, cu femeile din viața mea. Nu am ajuns să ne batem”, a mai spus Cristian Boureanu.

Valentina Pelinel și Cristian Boureanu, divorț cu scandal

Valentina Pelinel și Cristian Boureanu au divorțat, iar fostul model și-a refăcut viața chiar cu prietenul de familie cu care mergeau în diverse vacanțe, anume Cristi Borcea, însurat și el l avremea aceea. Cei doi sunt împreună și acum.

În cadrul aceluiași interviu cu Denise Rifai, Cristian Boureanu a izbucnit în lacrimi vorbind despre mama lui și despre scopul său pe pământ.

La această întrebare, omul de afaceri a fost vizibil emoționat și a început să plângă, mărturisind că la cei 50 de ani ai săi de viață nu a descoperit încă care este scopul său pe lume.

ADVERTISEMENT