Life

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după 6 ani de stat împreună. Chiar fostul politician a confirmat informația.
01.08.2021 | 11:20
Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi
Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit. Foto: unica.ro
ADVERTISEMENT

Cristian Boureanu și Laura Dincă nu mai sunt împreună! Cei doi și-au spus adio după 6 ani de relație. Se pare că în ultima vreme lucrurile nu mai funcționau cum trebuie între ei.

Fostul lider PDL părea să-și fi găsit sufletul pereche după relațiile pe care le-a avut cu Irina, mama fetei sale și Valentina Pelinel.

ADVERTISEMENT

Laura a fost cea care a stat în ultimii ani la brațul său la bine și la greu. Iubirea dintre ei s-a stins, iar confirmarea acestui zvon a fost făcută chiar de el.

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au separat

„După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat”, este anunțul făcut de Cristian Boureanu.

ADVERTISEMENT

De curând, Monica Tatoiu, o prietenă apropiată de fostul politician a dat semne că relația dintre ei nu mai este ce a fost. Femeia de afaceri a oferit și motivul real al despărțirii dintre Cristi și Laura.

Diferența de vârstă dintre ei a început să se simtă tot mai tare, iar prioritățile fiecăruia s-au schimbat în ultimii ani. Între cei doi există o diferență de… 24 de ani. Boureanu are 48, iar cea cu care credea că va forma o familie doar 24.

Monica Tatoiu a pus punctul pe i: motivul separării

Monica Tatoiu a făcut, după cum spuneam mai sus, câteva declarații despre relația lor. Situația pe care a descris-o Tatoiu a fost confirmată în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

„Diferențele de vârstă, nu numai diferențele de vârstă, ci și diferențele de caste. Când dispare focul amorului se vede prăpastia dintre caste. Vă place, iubire, nu știu ce și când aia se termină ce faci, după ce s-a terminat. Rămâne prietenia ori prietenia trebuie bazată pe valori comune”, a declarat de curând Monica Tatoiu la Antena Stars.

Relația dintre Cristian Boureanu și Laura a fost una tumultuoasă încă de la început. La începutul poveștii lor de iubire, Boureanu a avut o serie de conflicte cu fiica lui, Irina. Cea care i-a fost aproape și l-a apărat în cele mai dificile momente a fost Laura.

Relația dintre Laura și Irina a fost complicată la început, însă pe parcurs cele două au început să se înțeleagă, fiind de vârste apropiate.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri