Sport

Cristian Gațu, un alt nume uriaș din handbal care îl critică pe Alexandru Dedu după scandalul cu Dinamo: ”Nu am știut că are atâtea fețe”

08.03.2020 | 14:57
Cristian Gatu un alt nume urias din handbal care il critica pe Alexandru Dedu dupa scandalul cu Dinamo Nu am stiut ca are atatea fete
ADVERTISEMENT

În handbalul românesc se duce un război dur în această perioadă între Dinamo și Federația condusă de Alexandru Dedu. Mărul discordiei: numărului de jucători extracomunitari permiși. În această dispută a intervenit și legendarul Cristian Gațu, cel care spune că decizia FRH este luată ca o răzbunare pe clubul din ”Ștefan cel Mare”

Cristian Gațu, un alt nume mare din handbal care îl critică pe Alexandru Dedu

Ascensiunea lui Alexandru Dedu în fruntea handbalului din România a nivel administrativ i s-a datorat într-o bună măsură lui Cristian Gațu.

ADVERTISEMENT

Fostul mare handbalist a declarat, pentru Prosport, că regretă faptul că l-a propulsat pe Alexandru Dedu către funcția de președinte al Ligii Profesioniste de Handbal și apoi către poziția numărul 1 în Federația Română de Handbal.

”Nu am mai avut texte cu președintele Dedu, știm în ce condiții a câștigat. În 2014, inițial, nu am mai vrut să candidez, dar am intrat în cursă doar ca să-l sperii pe Remus Drăgănescu. Nu am acceptat ca unul care a fost vicepreședinte ani de zile să spună: Eu dacă mâine sunt președinte, am soluția!

ADVERTISEMENT

De ce nu a spus-o cât a fost vicepreședinte. Mă sunau cluburile: Cum, nu candidați? Păi atunci cu cine votăm? Le-am spus: Cu ăla tânărul (n.r. referire la Dedu). Și uita așa, și cu ajutor de acest gen, a trecut. Regret enorm că l-am propulsat. Nu am știut că are atâtea fețe.

Tot ce a făcut până acum, doar pentru buzunarul său

În opinia lui Gațu, Dedu a acționat până acum numai în interes personal și pentru ”gașca” din jurul său”.

ADVERTISEMENT

Tot ce a făcut până acum, este pentru buzunarul și interesul lui personal. Și-a creat o gașcă cu cei care votează numai ce vrea el. Îmi aduc aminte că, după ce a fost votat președinte în 2014, l-am sunat și i-am spus să vină să-i predau totul.

M-am dus la federație și am stat de vorbă cu el, bineînțeles, am stat acolo unde i-am făcut eu biroul, în fosta casă de bilete”, a spus Dedu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Duminică, 8 martie, România celebrează al treilea titlu mondial la masculin din seria de patru cucerite în decursul a 13 ani. La 50 de ani distanță, campionii mondiali în viață s-au adunat la București, la inițiativa lui Cristian Gațu, pentru a sărbători performanța, mai scrie Prosport.

ADVERTISEMENT