Sport

Emoțiile retrogradării se simt și în sala Dinamo! Imaginile care arată cum trăiesc fanii roș-albilor de la handbal meciul halucinant al „câinilor” de la Botoșani. Foto

Dinamo - Skjern, din play-off-ul pentru Final Four în EHF European League, s-a suprapus cu partida Dinamo - Botoșani, din play-out-ul SuperLigii.
23.04.2024 | 21:16
Emotiile retrogradarii se simt si in sala Dinamo Imaginile care arata cum traiesc fanii rosalbilor de la handbal meciul halucinant al cainilor de la Botosani Foto
Emoțiile retrogradării se simt și în sala Dinamo! foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

În timp ce echipa de fotbal a lui Dinamo juca împotriva lui FC Botoșani, în etapa cu numărul 6 a play-out-ului, handbaliștii de la clubul din Ștefan cel Mare înfruntau Skjern, în play-off-ul pentru Final Four în EHF European League.

Fanii de la partida Dinamo – Skjern, cu ochii pe meciul de la Botoșani

În timp ce echipa lor favorită încerca să ajungă în Final Four-ul din EHF European League, suporterii lui Dinamo prezenți în sală erau cu ochii pe telefoane pentru a afla scorul live de la meciul disputat de ”câini” la Botoșani.

ADVERTISEMENT

“Dulăii“ lui Xavi Pascual s-au aflat în fața unei performanțe remarcabile, dar suporterii nu au uitat nici de lupta pentru salvarea de la retrogradare a echipei de fotbal.

În imaginile surprinse de Marian Popovici, reporterul special FANATIK de la duelul Dinamo – Skjern, se poate observa cum fanii prezenți în tribunele sălii din Ștefan cel Mare verifică telefoanele pentru a vedea momentele importante de la meciul elevilor lui Zeljko Kopic.

ADVERTISEMENT

dinamo

La pauza meciului de handbal, unii dintre fani au vorbit la telefon cu apropiații aflați acasă care au urmărit desfășurarea partidei de la Botoșani, din dorința de a afla explicațiile fazelor importante.

Haos total în prima repriză a jocului FC Botoșani – Dinamo

La Botoșani, gazdele au deschis scorul încă din minutul 12, după un autogol al lui Gabriel de Moura. Ulterior, o fază controversată a avut loc, iar arbitrul George Găman a scăpat meciul de sub control.

ADVERTISEMENT

În minutul 25, ”centralul” a arătat punctul cu var după un duel între Țigănașu și Patriche. Cei doi au sărit la cap în careul moldovenilor, iar Găman a considerat că dinamovistul a jucat primul mingea, deși Țigănașu a ieșit cu capul spart de pe teren.

Faza a fost verificată la VAR, ”centralul” craiovean a fost chemat să o revadă. Cu toate acestea, arbitrul și-a menținut decizia. Dinamo a ratat șansa de a restabili egalitatea, Hakim Abdallah șutând mult pe lângă poarta lui Ducan.

ADVERTISEMENT

Câteva momente mai târziu, Bogdan Andone a fost eliminat după ce a s-a arătat total nemulțumit de o decizie a lui Găman și a gesticulat la marginea terenului.

”Câinii” au egalat pe tabela de marcaj în minutul 45+2, dar acesta nu a fost ultimul moment important al primei reprize. Oaspeții au rămas în inferioritate numerică, după ce Abdallah a văzut cartonașul roșu în minutul 45+8.

ADVERTISEMENT