Life

Cristian Pomohaci, emoționat până la lacrimi de o bătrână: „Uitați-vă!”

Cristian Pomohaci bate țara-n lung și-n lat și este extrem de activ pe rețelele de socializare, unde realizează live-uri pentru fanii săi.
05.10.2021 | 13:24
Cristian Pomohaci emotionat pana la lacrimi de o batrana Uitativa
Cristian Pomohaci, în turneu prin satele din România. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cristian Pomohaci a trecut peste toate controversele care s-au legat de numele său în ultimii ani. Interpretul de muzică populară și fostul preot nu și-a pierdut celebritatea, ci, dimpotrivă, cei care i-au ascultat muzica l-au susținut în ciuda tuturor scandalurilor.

Pomohaci le vorbește fanilor despre locurile frumoase din România pe care le vizitează, unde se întâlnește cu oamenii de rând la șuete, dincolo de spectacolele pe care le susține.

ADVERTISEMENT

Într-un live postat de curând de folclorist pe Facebook, acesta a fost extrem de impresionat de bătrânele pe care le-a cunoscut în comuna Dumbrăveni, iar povestea uneia dintre ele l-a făcut să plângă.

Cristian Pomohaci, adulat de fane oriunde se duce. Fostul preot a avut parte de o întâlnire emoționantă

Pomohaci a vrut să le arate oamenilor că încă mai există comunități unite în mediul rural. Una dintre bătrânele cu care acesta s-a filmat a povestit că a pierdut persoane dragi în ultima vreme, iar cuvintele acesteia l-au emoționat până la lacrimi pe cântăreț.

ADVERTISEMENT

„Uitați-vă ce înseamnă vecinătatea bună. Uitați-vă ce înseamnă dragostea. Când dumneaei a plâns, și dumneaei a plâns. Ce lucru mare: asta înseamnă dragostea de vecini și dragostea de oameni creștini”, a spus Cristian Pomohaci extrem de impresionat de femeile pe care le-a întâlnit.

Cântărețul de muzică populară a pornit într-un turneu de promovare a noilor sale melodii. Cel mai recent videoclip, „Someș pe marginea ta” a strâns peste 10.000 de vizualizări pe Youtube, semn că artistul nu a putut fi oprit în cariera sa de evenimentele neplăcute din ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Folcloristul a ieșit cu bine din dosarul de evaziune fiscală. Cum a scăpat de condamnare

Pomohaci fusese condamnat la închisoare cu suspendare într-un dosar de evaziune fiscală. Interpretul de muzică folclorică a fost acuzat că în perioada ianuarie 2012 – octombrie 2017 nu a declarat o parte a veniturilor obținute din chirii.

Preotul a scăpat de condamnare datorită unei legi promulgate de președintele României, potrivit căreia orice evaziune fiscală mai mică de 50.000 de lei se poate soluționa cu o simplă amendă.

ADVERTISEMENT

Zis și făcut. Pomohaci a profitat de schimbarea legii pentru a-și albi cazierul. Pentru prejudiciul de 28.000 de euro, acesta a fost nevoit să plătească 40.000 de lei, cu 100.000 de lei mai puțin.

„Nu se impune înlăturarea în tot sau în parte a amenzii aplicabile, cu atât mai mult amânarea aplicării acesteia, nefiind îndeplinite prevederile art. 83 alin. 2 Cod penal, având în vedere faptul că pedeapsa cu închisoarea aplicată petentului e de dată foarte recentă.

Scopul aplicării acesteia care este și de reeducare, de conștientizare a pericolului social al faptei, având inclusiv o latură coercitivă, nu a fost atins”, se arată în decizia judecătorilor.

 

ADVERTISEMENT